Хо Хо Хо!

И така, тази изпълнена с драма година завърши. За пореден път пристъпваме в бъдещето без наноботи, космически колонии или поне телепортация, но такъв ни бил късметът, респективно учените, респективно капитализмът. И като си говорим за късмети – заедно със задължителното пожелание за здраве, щастие и преди всичко много време за любимите фантастични творби, от ShadowDance ви предлагаме нищо по-малко от втори шанс да наваксате с разпределението на късметите за Новата година! Не се кахърете за това какво точно сте изровили лакомо от баницата вчера – съдбата ви вече е била подписана от Дядо Прасоколеда и Бай ви Ктхулу и ние сме тук да ви споделим новините първи. И така, какво ще ви се случи през 2022 г.? Вземете поредния номер на първата буква от името си в азбуката, съберете цифрите му, намерете резултата в списъка по-долу и научете истината СЕГА:

1. Amazon ще правят сериал по любимата ти поредица от тийнейджърските години. Изненадващо, Джеф Безос лично ще ръководи продукцията от космоса и отсега се е зарекъл да покаже на света какво означава модерна интерпретация.
2. Друго твое аз те кани на среща в мултивселената на Марвел, където се сцепвате от скъпоплатени ролеви приключения в европейски замъци, частни острови и секретни военни бази. След като се върнеш в нашата реалност, ще прекараш остатъка от годината, завиждайки горко на неосъщественото си бъдеще.
3. В един хубав априлски ден получаваш в пощата си копие от ръкописа на Ветровете на зимата! Не вярваш на очите си какво Мартин е решил да причини на Джон, Денерис и Тирион и пишеш горещо протестно писмо. Оказва се, че си сред хилядата избрани за сложен социален експеримент – писмото ти е публикувано по целия интернет, а докато береш срам, излиза истинската книга, в която Тирион се задомява при дотраките и основава религиозен култ.
4. Нео те кани на халюциногенно парти с червени хапчета. Когато се освестяваш, изведнъж разбираш, че са минали мноооооого години и светът наоколо все още е същият. Е, можеше и по-зле!
5. У вас се заселва полско чудовище с труднопроизносимо име. Наемаш намусен белокос социопат да го сбори, но докато из мазето ти се леят кръв и еликсири, а ти доволно потриваш ръце, изведнъж падаш на колене и започваш да рецитираш елфически пророчества. Честито, заминаха ти плановете за ваканция по-късно през годината.
6. Недоволна баба те напада изневиделица и допира гом джабар до врата ти. Прекарваш най-интензивните десет минути от живота си, но приятното е, че оттук насетне предвиждаш бъдещето и властваш над целия свят. Честито!
7. Новата година ти донася непредвидени дългове и за да ги изплатиш, приемаш да участваш в на пръв поглед налудничава корейска игра. За съжаление не успяваш да се ориентираш достатъчно бързо в сюжетните въртележки и завършваш играта по погрешка в тъмно мазе. Е, поне си сред живите!
8. Нещата с космическите кораби внезапно се ускоряват драстично през 2022 и подписваш договор за доста добри пари за научна експедиция до нова планета с голям океан и изгледи за живот. Океанът се оказва телепатичен организъм и те залива нон-стоп с видения на граждански войни между ваксъри и антиваксъри.
9. Самоосъзнаваш се като NPC във виртуален свят, притежаван от зъл капиталист. Изненадващо, очаква те нищо по-малко от безмерна щастлива любов!
10. Оказва се, че всичко, което ти се е случило в последните две години, е халюцинация, създадена от Wanda. Язък за тия курсове по готварство и китара! Поне имаш да наваксаш със социалните контакти.
11. Всичко започва с тъп бас на пиянска вечеринка и докато се усетиш, пишеш последните редове от четвъртия си роман в навечерието на церемонията по Нобеловата награда за литература, която ти връчват. Стефан Кинг, Марин Уелбек, Григор Гарсия Маркес и Харалан Мураками и дори Рандъм от ShadowDance пишат бляскави ревюта за теб. Фенове, фенки, фенища и фенеци разгърдват гърди за подписи по пътя ти и в един момент ти става ясно, че дори успяваш да пишеш без амфети. Превъртя играта и добре, че я чете тая гръцка митология на младини!

С други думи,
да е фантастична и мащабно успешна новата година!