За много години, шадоудансъри!

2018 г. е вече в историята, и макар да беше доста противоречива за света като цяло, за ShadowDance беше по-скоро добра. Някак неусетно списанието навърши пълнолетие (толкова неусетно, че му проспахме рождения ден), разширихме участията на екипа по външни събития, организирахме куизове, посетихме за втори път най-голямото изложение за настолни игри, ударихме заветните 5000 почитатели из социалните мрежи (благодарение на което си припомнихме заедно някои култови стари материали), направихме си страхотен тиймбилдинг и в общи линии се забавлявахме. Moridin и Killua взеха, та се взеха и вече може да сте спокойни, че жените здраво държат юздите на колектива и няма да ни позволят отпускане.

Зимният ни офис

Като логично продължение на плана ни за световно господство, решихме, че е крайно време да отворим вратите на списанието за малко свежа кръв и организирахме втория си конкурс за автори. Разчитахме на скромно участие от ваша страна и се надявахме, че ще изберем 2-3-ма кандидати. Оказа се, че не ви познаваме достатъчно добре. Цели десет ще са новите автори в списанието, а с още повече от тях се надяваме да имаме полезни общи инициативи. Това е най-голямото разширение на екипа досега и бъдете сигурни, че резултатите няма да закъснеят. Очаквайте в най-скоро бъдеще представяне на новите ни колеги, а дотогава не пропускайте да проверите и новата ни екипна страница, за да се запознаете малко по-отблизо и със старите. Страхотните ни нови аватари са дело на Тони от Другият замък и През 9 земи, за което сме ѝ безкрайно благодарни.

Участието в конкурса не просто ни изненада, то надхвърли и най-смелите ни очаквания и ни кара да гледаме към предстоящите месеци на 2019-а с много оптимизъм. Благодарение на вас това може да се превърне в най-добрата година за ShadowDance и да подготви почвата за 2020-а. Аз лично нямам търпение!

Наздраве и до нови срещи!

Ян
07.01.2019