Приятели, от днес Брандън Сандерсън, един от най-популярните съвременни фентъзи писатели и автор на Летописите на светлината на бурята и Мъглороден, е на посещение в София! Както вече ви писахме, това се случва по покана на Студио АртЛайн, а Брандън ще има цели три събития за феновете. Тъй като датите се промениха в последния момент, ето и финалните варианти. Дано сте си освободили времето! 😉

Първото от събитията е днес, 28 март, от 18:30 в Bulgaria Mall. Брандън ще подписва книги на феновете. От опит знаем, че той е изключително мил с феновете и с удоволствие се снима с тях, така че не се колебайте да дойдете! Междувременно, АртЛайн пускат днес цели три нови книги на автора по повод подписването – това ще са комиксът White Sand и петия Мъглороден от вселената Cosmere, както и продължението на Легион.

Следващото събитие е утре, 29 март, от 15:00 чонлайн интервю с Брандън Сандерсън на живо, което ще води Moridin от нашия екип! Очаквайте много интересности и не пропускайте да участвате в играта (във фейсбук събитието) на Ozone.bg, за да предложите своите въпроси и да спечелите награди. А докато сте тук, метнете един поглед и на нашето страхотно по-ранно интервю с Брандън от началото на годината!

Последното събитие е отново утре, 29 март, от 19:00 ч в клуб Карусел, където авторът ще изнесе лекция на тема творческо писане. Пригответе писалките и въпросите, ще се видим там! А ако темата ви вълнува, защо не пробвате да участвате и в проекта Библиотека Хипертекст, който от миналата година насам сме подхванали заедно с нашите приятели от Сборище на Трубадури.

Още веднъж изказваме благодарности на организаторите от Ozone.bg и особено на Студио АртЛайн за тази невероятна възможност да срещнем на живо едно от най-големите именна в съвременната фантастика. Дано вървим така и занапред, та България да стане любимо място на фентъзи авторите, както вече е любимо място на метъл групите 😉 Приятно подписване на всички!