Комикс по „Американски богове“ на Нийл Геймън

На 15 март тази година Dark Horse Comics ще издадат първи брой на комиксова адаптация на романа Американски богове от Нийл Геймън. Автори на комикса са P. Craig Russel и самият Геймън, а художникът е Scott Hampton. Можете да намерите три страници превю на първия брой на сайта на Dark Horse. В ляво можете да видите корицата, дело на Glenn Fabry.

 

 


Втори том на „White Sand“ на Сандерсън

На 11 юли тази година ще излезе вторият том на White Sand – комиксова адаптация на неиздаден ранен роман на Брандън Сандерсън. Както и в първия том, автор е Rik Hoskin, а художникът е Julius Gopez.

 

 

 


Нова книга за Влад Талтош на Стивън Бруст

На 17 октомври ще излезе Vallista – 15-ти том от поредицата на Стивън Бруст за Влад Талтош. По думите на автора, действието ще се развива малко по-рано от предишната книга – Hawk. Описание на сюжета и повече подробности можете да видите на сайта на издателство Tor.

 

 


„Дюн“ вече има режисьор

Денис Вилньов, известен с работата си по филма Arrival, е избран да режисира новата адаптация на Дюн на Франк Хърбърт от студиото Legendary Pictures. Това обяви в Туитър синът на автора, Брайън Хърбърт.