creative-writingShadowdance разтваря виртуалните си порти за вашите материали! Конкурсът за нови автори в списанието приключи преди повече от месец и резултатите от него засега ни радват изключително много, а очакванията ни за бъдещето са дори по-високи. Затова обявяваме началото на нова инициатива, а именно прием на материали от външни автори.

Публикуването на външни материали е било наша практика и преди, но никога не е била официално заявявана. Ако ви сърби да пишете и интересите ви съвпадат с тематичното покритие на списанието, или пък имате свежо предложение за нестандартна статия, приемаме материали на articles@shadowdance.info. Екипът на Shadowdance си запазва правото да не публикува получен материал или да извърши необходимите редакции преди публикуване (съгласувано с автора), но най-малкото можете да очаквате конструктивен отговор от редакторите ни.

Не е задължително материалите да бъдат нови и непубликувани преди. Ако например имате пост в блога си, с който се гордеете изключително много, и смятате, че той пасва на списанието, ще се радваме да го прочетем и евентуално да го публикуваме. Авторите трябва да разполагат с авторските права върху изпратения текст, за бъде това възможно.

Надяваме се по този начин да разнообразим Shadowdance и да свържем читателите ни със самия процес на избиране и писане на текстовете. Ако имате колебания относно формата или съдържанието на материалите, или пък нещо друго, пишете ни на: articles@shadowdance.info.

Поздрави,
Екипът на Shadowdance