Здравейте скъпи читатели,

на 11 март имаме удоволствието да поканим всички почитатели на фантастичното и настолните игри на първото съвместно събитие на списание ShadowDance и борд гейм клуб Mulligan!

От 14:00 започва битката за контрол над Токио в рамките на турнир, който ще се проведе в няколко кръга. Огромни чудовища, контролирани от вас, ще размахват космати, люспести или железни юмруци и след епични сблъсъци ще определят Краля на Токио! Записването за участие става не по-късно от 13:30.

Точно в 18:30 започва отборен куиз (3 до 5 човека) на фантастична тематика, с въпроси в най-различни категории като фентъзи и фантастика, филми, комикси, настолни и компютърни игри. Съберете най-добрите си приятели и премерете познания с останалите отбори в интерактивно съревнование. Записването за участие става не по-късно от 18:00.

Входът за събитието ще бъде в размер 4 до 6 лв. (зависи от това дали желаете да участвате само в турнира, в куиза или и в двете) и ще бъде използван да осигури част от наградите в надпреварите.

Като заговорихме за награди, те ще бъдат много и най-разнообразни – настолни игри, книги, ваучери за escape стаи, (утешителни) напитки, клубни карти и други. Тъй като искаме да ни запомните с добро, за всички участвали в събитието, но останали без награда, ще се проведе томбола с допълнителни подаръци!

Разбира се, надяваме се събитието да бъде причина най-вече да съберем част от любителите на фантастичното и настолните игри, да се позабавляваме заедно и да прекараме няколко интересни часа в приятна обстановка.

Очакваме ви в уречената дата на адрес клуб „Мълигън“, Мусагеница, блок 106!

П.П. Скоро ще публикуваме тук и на страницата на събитието подробни правила за двете състезания.

Ъпдейт 1: Можете да откриете официалните турнирни правила за King of Tokyo тук!

Ъпдейт 2: Можете да откриете официалните правила за Отборния куиз тук!