Entertainment Weekly показаха първите официални кадри от предстоящия сериал The Defenders, както и няколко промоционални снимки.

Осемте епизода на дългоочаквания сериал ще се появят в Netflix през лятото на 2017-та. В него Мат Мърдок / Деърдевил (Чарли Кокс), Джесика Джоунс (Кристен Ритър), Люк Кейдж (Майк Колтър) и Дани Ранд / Айрън Фист (Фин Джоунс) ще обединят силите си в името на общата кауза.

    

 

 

Промоционалните снимки показват целия екип, както и всеки от героите, осветен в символен за персонажа нюанс (червено за Деърдевил, лилаво за Джесика, жълто за Люк и зелено за Айрън Фист).

 

На кадрите освен четиримата главни героя забелязваме Мисти Найт (Симон Мисик) и Колийн Уин (Джесика Хенуик). Те представляват малка част от огромния списък поддръжащи герои, които се очаква да видим в сериала. Към тях ще се присъединят още Клеър Темпъл (Росарио Доусън), Карън Пейдж (Дебора Ан Уол), Фоги Нелсън (Елдън Хенсън), Триш Уолкър (Рейчъл Тейлър), Малкълм Дюкейс (Ека Дарвил) и, разбира се, прелестната Електра (Елоди Юнг).

На една от снимките виждаме Сигорни Уийвър, която ще поеме ролята на антагониста в сериала. Едва с излизането на този кадър беше разкрито и името на героинята ѝ – Александра, което за феновете на комикси не означава абсолютно нищо.

Най-скорошният предстоящ марвелски сериал по Netflix е Iron Fist, който ще се появи на 17-ти март. По-късно тази година се очаква да излязат The Defenders и The Punisher, където Джон Бърнтол и Дебора Ан Уол ще се завърнат в ролите на Франк Касъл и Карън Пейдж. За 2018-та Марвел планира трети сезон на Daredevil и втори на Jessica Jones.