Още от 2003-а, откак за пръв път подехме Firefly на Джос Уидън – а после ревахме и псувахме, – обожаваме каубои ловци на глави в Космоса. Някои от нас обаче ги обожават още от 1999-а – и още тогава също сме ревали и псували, – когато открихме неподражаемия аниме-сериал Cowboy Bebop, който успя някак да се превърне и в първопроходник за определен стил на анимация и визия, и в негов най-добър представител изобщо, а също е и аниме-сериалът с най-добър, или поне най-уникален, саундтрак в историята на жанра… и за съжаление продължи само един сезон. (Поне е цял…)

Сега ще имаме възможност да го заобожаваме отново, защото се подготвя игрален американски сериал, дело на Tomorrow Studios, с благословията и съдействието на студио Sunrise, отговорно за оригинала, и главен сценарист Christopher Yost!…

Или пък ще имаме възможност да се разревем и да запсуваме още от началото, понеже ние поне не знаем нищо за настоящите хора начело на проекто-проекта, освен че главният му сценарист е писал комикси по X-Men и е участвал в екипа на последните два филма за Тор. Ако някой от вас, драгите читатели, може да ни даде обнадеждаваща информация по темата, ще се радваме да я чуем!

Междувременно, ние ще потънем във водите на носталгията с невероятните откриващи кадри oт Cowboy Bebop: