Споделете пак
Moderator: Moridin
Грррр, зех ди днеска едно принтерче Epson aculaser c1600, обаче бахти борбата с драйвери и usb-то да го открие и не става и не става ше му.... майката скапана 3 часа са. Вади си Unknown device, драйвера заспива на детекта и довиждане... толкоз да съм бесен просто.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Не знам, но материални неща все по-малко започват да ми трябват. Принтерът ми отдавна събира прах - ползвам го само за да си отпечатам данъчната декларация веднъж годишно. Като си взема е-подписа и това няма да ми трябва. Наистина почти всичко ми идва от и го пращам в облака - преди 40 г. да ми го бяха казали, щях да
Не бих се учудил, ако доживея до фийд-мата: шмърк 150 г протеин, няколко милиграма опиат за баланс, и си щастлив

Не бих се учудил, ако доживея до фийд-мата: шмърк 150 г протеин, няколко милиграма опиат за баланс, и си щастлив

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Мдам просто се оказа дефектно usb кабелчето... wtf, цивилизацията е тоолкова обречена вече...
Валери, пусни си обява в подфорума може да се намери клиент пък с парите винаги мое се инвестира в един зелен облак с кристали
Валери, пусни си обява в подфорума може да се намери клиент пък с парите винаги мое се инвестира в един зелен облак с кристали

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- RRSunknown
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
хахаха яко.
Ох, защо защо защо ми трябваше да се тъпча с пържени тиквички с кис. мляко и достатъчно чесън да натръшка 1-2 вампирски клана... оххх...
Ох, защо защо защо ми трябваше да се тъпча с пържени тиквички с кис. мляко и достатъчно чесън да натръшка 1-2 вампирски клана... оххх...
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- tigermaster
- Elder God
Искам студът да спре...
Иде лято бе, да му се не знае, какво е това безобразие? Защо е толкова студено?
Иде лято бе, да му се не знае, какво е това безобразие? Защо е толкова студено?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Подсъзнателно колективно въздействие върху климата от феновете на Игра на Тронове/Песен за Огън и Лед из цял свят може би? От много внушаване, че Зимата Иде, Лятото Се Бави. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant
Споделям линка за петицията, която сътворих по повод абсурдните изисквания, които гласят от 2013 за преводаческите агенции, и ще се радвам на някое рамо, че лошо ми се пише...http://www.peticiq.com/peticia_protiv_n ... ki_agencii Самата статя за абсурдните изисквания сигурно сте я пускали в абсурдистана, ама все пак ето отново http://blog.integra-group.eu/
Егати безумието.
Подписах скоропостижно.
Един от най-добрите ни преводачи с английски Харалампи Аничкин е завършил архитектура, впрочем. Естествено, че не дипломата трябва да е решаваща, а конкретните знания - плюс това изборът на персонал и по какви документи да става това не е ли решение на фирмата, щом е частна? Вече при сертификация за заклети преводачи има някакво значение, но и там индивидуалните знания на тест би трябвало да са най-важни.
Редакторът освен всичко друго трябва да има знания и по езика, от който се превежда, ако иска да избегне всякакви смислови грешки, които човек само с български би пропуснал. 20 езика = 20 редактора на трудов договор, някои от които ще работят далеч по-често от други? Да, ей сега.
А това министър да определя как дадена фирма да си ръководи делата и колко и какви хора да назначава и на какъв тип договор е без коментар, че ми навява неприятни спомени от не много близкото минало отпреди Указ 56, частната инициатива и пазарната икономика в милата ни родина.

Подписах скоропостижно.
Един от най-добрите ни преводачи с английски Харалампи Аничкин е завършил архитектура, впрочем. Естествено, че не дипломата трябва да е решаваща, а конкретните знания - плюс това изборът на персонал и по какви документи да става това не е ли решение на фирмата, щом е частна? Вече при сертификация за заклети преводачи има някакво значение, но и там индивидуалните знания на тест би трябвало да са най-важни.
Редакторът освен всичко друго трябва да има знания и по езика, от който се превежда, ако иска да избегне всякакви смислови грешки, които човек само с български би пропуснал. 20 езика = 20 редактора на трудов договор, някои от които ще работят далеч по-често от други? Да, ей сега.

А това министър да определя как дадена фирма да си ръководи делата и колко и какви хора да назначава и на какъв тип договор е без коментар, че ми навява неприятни спомени от не много близкото минало отпреди Указ 56, частната инициатива и пазарната икономика в милата ни родина.

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant