Споделете пак
Moderator: Moridin
Грррр, зех ди днеска едно принтерче Epson aculaser c1600, обаче бахти борбата с драйвери и usb-то да го открие и не става и не става ше му.... майката скапана 3 часа са. Вади си Unknown device, драйвера заспива на детекта и довиждане... толкоз да съм бесен просто.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Е тоя има цветове на теория
и като пари нейде идва там. Ама утре ще ги взривя Unexa. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Не знам, но материални неща все по-малко започват да ми трябват. Принтерът ми отдавна събира прах - ползвам го само за да си отпечатам данъчната декларация веднъж годишно. Като си взема е-подписа и това няма да ми трябва. Наистина почти всичко ми идва от и го пращам в облака - преди 40 г. да ми го бяха казали, щях да
Не бих се учудил, ако доживея до фийд-мата: шмърк 150 г протеин, няколко милиграма опиат за баланс, и си щастлив

Не бих се учудил, ако доживея до фийд-мата: шмърк 150 г протеин, няколко милиграма опиат за баланс, и си щастлив

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Мдам просто се оказа дефектно usb кабелчето... wtf, цивилизацията е тоолкова обречена вече...
Валери, пусни си обява в подфорума може да се намери клиент пък с парите винаги мое се инвестира в един зелен облак с кристали
Валери, пусни си обява в подфорума може да се намери клиент пък с парите винаги мое се инвестира в един зелен облак с кристали

- RRSunknown
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
хахаха яко.
Ох, защо защо защо ми трябваше да се тъпча с пържени тиквички с кис. мляко и достатъчно чесън да натръшка 1-2 вампирски клана... оххх...
Ох, защо защо защо ми трябваше да се тъпча с пържени тиквички с кис. мляко и достатъчно чесън да натръшка 1-2 вампирски клана... оххх...
- tigermaster
- Elder God
Искам студът да спре...
Иде лято бе, да му се не знае, какво е това безобразие? Защо е толкова студено?
Иде лято бе, да му се не знае, какво е това безобразие? Защо е толкова студено?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Подсъзнателно колективно въздействие върху климата от феновете на Игра на Тронове/Песен за Огън и Лед из цял свят може би? От много внушаване, че Зимата Иде, Лятото Се Бави. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant
Споделям линка за петицията, която сътворих по повод абсурдните изисквания, които гласят от 2013 за преводаческите агенции, и ще се радвам на някое рамо, че лошо ми се пише...http://www.peticiq.com/peticia_protiv_n ... ki_agencii Самата статя за абсурдните изисквания сигурно сте я пускали в абсурдистана, ама все пак ето отново http://blog.integra-group.eu/
Егати безумието.
Подписах скоропостижно.
Един от най-добрите ни преводачи с английски Харалампи Аничкин е завършил архитектура, впрочем. Естествено, че не дипломата трябва да е решаваща, а конкретните знания - плюс това изборът на персонал и по какви документи да става това не е ли решение на фирмата, щом е частна? Вече при сертификация за заклети преводачи има някакво значение, но и там индивидуалните знания на тест би трябвало да са най-важни.
Редакторът освен всичко друго трябва да има знания и по езика, от който се превежда, ако иска да избегне всякакви смислови грешки, които човек само с български би пропуснал. 20 езика = 20 редактора на трудов договор, някои от които ще работят далеч по-често от други? Да, ей сега.
А това министър да определя как дадена фирма да си ръководи делата и колко и какви хора да назначава и на какъв тип договор е без коментар, че ми навява неприятни спомени от не много близкото минало отпреди Указ 56, частната инициатива и пазарната икономика в милата ни родина.

Подписах скоропостижно.
Един от най-добрите ни преводачи с английски Харалампи Аничкин е завършил архитектура, впрочем. Естествено, че не дипломата трябва да е решаваща, а конкретните знания - плюс това изборът на персонал и по какви документи да става това не е ли решение на фирмата, щом е частна? Вече при сертификация за заклети преводачи има някакво значение, но и там индивидуалните знания на тест би трябвало да са най-важни.
Редакторът освен всичко друго трябва да има знания и по езика, от който се превежда, ако иска да избегне всякакви смислови грешки, които човек само с български би пропуснал. 20 езика = 20 редактора на трудов договор, някои от които ще работят далеч по-често от други? Да, ей сега.

А това министър да определя как дадена фирма да си ръководи делата и колко и какви хора да назначава и на какъв тип договор е без коментар, че ми навява неприятни спомени от не много близкото минало отпреди Указ 56, частната инициатива и пазарната икономика в милата ни родина.

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- herairness
- Jaghut Tyrant