Feel free to share your secrets with me

Ако случайно ви притрябва предишната: viewtopic.php?p=185922#185922
Moderator: Moridin
нормално - аз за това не давам.Super M wrote:Вчера си бях взел пица за вечеря и докато стоях на кафе с приятелката ми и един авер отвън мина някакъв възрастен просяк с табелка, че няма какво да яде. Беше окаян, брадат дядка и ми стана мъчно за него. Подарих му вечерята си и като влязах в кафето видях как я изхвърли на бунището. Оттогава насетне реших, че повече никога няма да давам милостиня.
Майтапът е, че аз още не съм се научил да им отказвам на такива. Супер гадно е, особено когато ме причакат на изхода на "Фантастико" и ме преследват с вонята си, докато им дам някоя стотинка. А мразя да го правя това, честно.RRSunknown wrote:нормално - аз за това не давам.Super M wrote:Вчера си бях взел пица за вечеря и докато стоях на кафе с приятелката ми и един авер отвън мина някакъв възрастен просяк с табелка, че няма какво да яде. Беше окаян, брадат дядка и ми стана мъчно за него. Подарих му вечерята си и като влязах в кафето видях как я изхвърли на бунището. Оттогава насетне реших, че повече никога няма да давам милостиня.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests