Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Ами какво да ти кажа, едно време го гледах редовно, но му изпуснах края, и след като отново проявих интерес, вече беше пети сезон, и просто ме мързеше да го почвам отново, тъй като бях забравил началото. Много добър сериал е, спор няма, ама вече нямам и толкова време да гледам толкова неща, и гледам да ограничавам.
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Никола, аз също го гледах по едно време. (Даже съм те питала тук някъде за него, защото ти го следиш.) Но стана нещо като с Живик (май гледах до 3ти сезон). И когато открих че хич не е фатално да го изпускам, някак ми изветря! (По едно време, освен че имах телевизия в къщи, правех големи драми ако изпуснех седмичният епизод на някой обичан сериал. И точно Сопранос май ме излекуваха от това чувство.) А и колкото и да е необяснимо, мозъка ми е почти толкова натоварен колкото твоя. Но не е толкова свеж!
Та не ми се заангажирва с ненужна (Извинявай, не пренебрежително.) информация! 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
То щото е за французи тва
Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм

Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
След като няколко пъти почвах и спирах, най-сетне изгледах целия Чарли Джейд и с ръка на сърцето казвам, че това е сериалът, който най-много плаче за продължение според мен, честно. А някои казват, че Изгубени бил объркан. Гледайте Чарли Джейд и ще видите какво е объркана история. Обаче от 5-6 серия започна много да ми харесва и съжалявам, че са го спрели на такъв етап. Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
pulled out
Изгледах всички серии на House MD и наистина си умирам от кеф на този сериал. За моя мъка не ме бива да разпознавам диагнозите. От 70 епизода съм познала окончателните диагнози само в два
и то в единия повече заради това, че знам как мислят сценаристите и по-малко поради дадените жокери.
Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.

Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- BaYa
- Forsaken
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Luxury is a matter of having options!!!