Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Ами какво да ти кажа, едно време го гледах редовно, но му изпуснах края, и след като отново проявих интерес, вече беше пети сезон, и просто ме мързеше да го почвам отново, тъй като бях забравил началото. Много добър сериал е, спор няма, ама вече нямам и толкова време да гледам толкова неща, и гледам да ограничавам.
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Никола, аз също го гледах по едно време. (Даже съм те питала тук някъде за него, защото ти го следиш.) Но стана нещо като с Живик (май гледах до 3ти сезон). И когато открих че хич не е фатално да го изпускам, някак ми изветря! (По едно време, освен че имах телевизия в къщи, правех големи драми ако изпуснех седмичният епизод на някой обичан сериал. И точно Сопранос май ме излекуваха от това чувство.) А и колкото и да е необяснимо, мозъка ми е почти толкова натоварен колкото твоя. Но не е толкова свеж!
Та не ми се заангажирва с ненужна (Извинявай, не пренебрежително.) информация! 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
То щото е за французи тва
Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм

Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
След като няколко пъти почвах и спирах, най-сетне изгледах целия Чарли Джейд и с ръка на сърцето казвам, че това е сериалът, който най-много плаче за продължение според мен, честно. А някои казват, че Изгубени бил объркан. Гледайте Чарли Джейд и ще видите какво е объркана история. Обаче от 5-6 серия започна много да ми харесва и съжалявам, че са го спрели на такъв етап. Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
pulled out
Изгледах всички серии на House MD и наистина си умирам от кеф на този сериал. За моя мъка не ме бива да разпознавам диагнозите. От 70 епизода съм познала окончателните диагнози само в два
и то в единия повече заради това, че знам как мислят сценаристите и по-малко поради дадените жокери.
Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.

Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- BaYa
- Forsaken
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Luxury is a matter of having options!!!