Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 11, 2007 6:08 pm

Ами какво да ти кажа, едно време го гледах редовно, но му изпуснах края, и след като отново проявих интерес, вече беше пети сезон, и просто ме мързеше да го почвам отново, тъй като бях забравил началото. Много добър сериал е, спор няма, ама вече нямам и толкова време да гледам толкова неща, и гледам да ограничавам.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jun 11, 2007 6:24 pm

Никола, аз също го гледах по едно време. (Даже съм те питала тук някъде за него, защото ти го следиш.) Но стана нещо като с Живик (май гледах до 3ти сезон). И когато открих че хич не е фатално да го изпускам, някак ми изветря! (По едно време, освен че имах телевизия в къщи, правех големи драми ако изпуснех седмичният епизод на някой обичан сериал. И точно Сопранос май ме излекуваха от това чувство.) А и колкото и да е необяснимо, мозъка ми е почти толкова натоварен колкото твоя. Но не е толкова свеж! :twisted: Та не ми се заангажирва с ненужна (Извинявай, не пренебрежително.) информация! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Random
Ascendent

Post by Random » Mon Jun 11, 2007 7:13 pm

Аз мисля да го почвам, но съм го свалил само на 50%, а с тая скорост, с която се тегли, може и да не го дочакам скоро :?
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 11, 2007 7:15 pm

Аз го имам целия, ако решиш да се вяснеш на някои от сбирките ми драсни едно ЛС.

Random
Ascendent

Post by Random » Mon Jun 11, 2007 7:33 pm

Мерси, ще имам в предвид:)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Jun 11, 2007 7:51 pm

Вие не сте добре, британски хумор above all, като почнем от Ало ало, Фоулти тауърс с Великия Джон Клийз и стигнем до Бени Хил и Роуан Аткинсън, които при все,че са ми леко антипатични, са истински гении. Тва е личното ми мнение и моля без спорове по въпроса. Благодаря предварително :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 11, 2007 8:43 pm

Никой не отрича британския хумор като цяло, само Ало, Ало.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 11, 2007 10:08 pm

То щото е за французи тва :twisted:

Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 12, 2007 2:24 am

Качиха всички филми от поредицата Хорнблоуър на двд-та на арената, някой има ли впечатления? Главно ме интересува сравнение спрямо Шарп. Ясно, че Рийд Ричардс не е Шон Бийн, ама нали са уж по някакви известни повести...

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Jun 12, 2007 3:31 am

Съвсем си става. Освен това в няколко епизода участва пича от Батълстар.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jun 13, 2007 11:27 pm

След като няколко пъти почвах и спирах, най-сетне изгледах целия Чарли Джейд и с ръка на сърцето казвам, че това е сериалът, който най-много плаче за продължение според мен, честно. А някои казват, че Изгубени бил объркан. Гледайте Чарли Джейд и ще видите какво е объркана история. Обаче от 5-6 серия започна много да ми харесва и съжалявам, че са го спрели на такъв етап. Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
pulled out

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Jun 14, 2007 6:48 am

Изгледах всички серии на House MD и наистина си умирам от кеф на този сериал. За моя мъка не ме бива да разпознавам диагнозите. От 70 епизода съм познала окончателните диагнози само в два :( и то в единия повече заради това, че знам как мислят сценаристите и по-малко поради дадените жокери.

Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.
Spoiler: show
Имаше отделено малко повече от обичайното внимание на личния живот на лекарите, слава Богу, не на това кой с кого спи и без да е прекалено развлечено, но какво да се прави.

А в края на сезона Хаус взе, че си еба мамата на екипа. Двама подадоха оставки и Хаус уволни един. Дано не направят големи промени за новия сезон, предпочитам си екипа както беше, дори с дразнещата Камерън в него.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 14, 2007 11:05 am

Свърших Отчаяни съпруги 3 сезон и, въпреки че финала беше як наистина, имам чувството че сериала се превръща в ебати бозичката. Няма я вече тая ирония от първия сезон или поне на мен вече ми писна. Надявам се настина четвъртия сезон да е последен.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jun 14, 2007 12:06 pm

Има да чакаш :)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 14, 2007 1:21 pm

Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!