Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 11, 2007 6:08 pm

Ами какво да ти кажа, едно време го гледах редовно, но му изпуснах края, и след като отново проявих интерес, вече беше пети сезон, и просто ме мързеше да го почвам отново, тъй като бях забравил началото. Много добър сериал е, спор няма, ама вече нямам и толкова време да гледам толкова неща, и гледам да ограничавам.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jun 11, 2007 6:24 pm

Никола, аз също го гледах по едно време. (Даже съм те питала тук някъде за него, защото ти го следиш.) Но стана нещо като с Живик (май гледах до 3ти сезон). И когато открих че хич не е фатално да го изпускам, някак ми изветря! (По едно време, освен че имах телевизия в къщи, правех големи драми ако изпуснех седмичният епизод на някой обичан сериал. И точно Сопранос май ме излекуваха от това чувство.) А и колкото и да е необяснимо, мозъка ми е почти толкова натоварен колкото твоя. Но не е толкова свеж! :twisted: Та не ми се заангажирва с ненужна (Извинявай, не пренебрежително.) информация! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Random
Ascendent

Post by Random » Mon Jun 11, 2007 7:13 pm

Аз мисля да го почвам, но съм го свалил само на 50%, а с тая скорост, с която се тегли, може и да не го дочакам скоро :?
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 11, 2007 7:15 pm

Аз го имам целия, ако решиш да се вяснеш на някои от сбирките ми драсни едно ЛС.

Random
Ascendent

Post by Random » Mon Jun 11, 2007 7:33 pm

Мерси, ще имам в предвид:)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Jun 11, 2007 7:51 pm

Вие не сте добре, британски хумор above all, като почнем от Ало ало, Фоулти тауърс с Великия Джон Клийз и стигнем до Бени Хил и Роуан Аткинсън, които при все,че са ми леко антипатични, са истински гении. Тва е личното ми мнение и моля без спорове по въпроса. Благодаря предварително :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 11, 2007 8:43 pm

Никой не отрича британския хумор като цяло, само Ало, Ало.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 11, 2007 10:08 pm

То щото е за французи тва :twisted:

Иначе Flying circus на монти пайтъна си е сериала (ако изнасилим понятието да включва и епизоди съставени от скечове де) Но пък нема друг такъв цинизъм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 12, 2007 2:24 am

Качиха всички филми от поредицата Хорнблоуър на двд-та на арената, някой има ли впечатления? Главно ме интересува сравнение спрямо Шарп. Ясно, че Рийд Ричардс не е Шон Бийн, ама нали са уж по някакви известни повести...

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Jun 12, 2007 3:31 am

Съвсем си става. Освен това в няколко епизода участва пича от Батълстар.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jun 13, 2007 11:27 pm

След като няколко пъти почвах и спирах, най-сетне изгледах целия Чарли Джейд и с ръка на сърцето казвам, че това е сериалът, който най-много плаче за продължение според мен, честно. А някои казват, че Изгубени бил объркан. Гледайте Чарли Джейд и ще видите какво е объркана история. Обаче от 5-6 серия започна много да ми харесва и съжалявам, че са го спрели на такъв етап. Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
pulled out

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Jun 14, 2007 6:48 am

Изгледах всички серии на House MD и наистина си умирам от кеф на този сериал. За моя мъка не ме бива да разпознавам диагнозите. От 70 епизода съм познала окончателните диагнози само в два :( и то в единия повече заради това, че знам как мислят сценаристите и по-малко поради дадените жокери.

Хаус ми е идол. Нямам търпение да видя какво ще спретнат в 4-тия сезон. За интересуващите се, ако има такива, третият беше малко по-слаб от първите два, но не мога да се оплача. Следва спойлър за трети сезон, включително края му.
Spoiler: show
Имаше отделено малко повече от обичайното внимание на личния живот на лекарите, слава Богу, не на това кой с кого спи и без да е прекалено развлечено, но какво да се прави.

А в края на сезона Хаус взе, че си еба мамата на екипа. Двама подадоха оставки и Хаус уволни един. Дано не направят големи промени за новия сезон, предпочитам си екипа както беше, дори с дразнещата Камерън в него.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 14, 2007 11:05 am

Свърших Отчаяни съпруги 3 сезон и, въпреки че финала беше як наистина, имам чувството че сериала се превръща в ебати бозичката. Няма я вече тая ирония от първия сезон или поне на мен вече ми писна. Надявам се настина четвъртия сезон да е последен.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jun 14, 2007 12:06 pm

Има да чакаш :)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 14, 2007 1:21 pm

Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!