Само проблеми напоследък
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ми то беше първото, което направих след clean-up -а.
и понеже вече ми е омръзнало да преинсталирам Windows не искам и да форматирам
и понеже вече ми е омръзнало да преинсталирам Windows не искам и да форматирам
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
1,5 GB свободни? Че това малко ли е? BTW, Може да провериш дали не е отделено твърде много място за swap файла на виртуалната памет, както и да изтриеш всякакви .tmp файлове.
Морви, мисля, че грешиш грубо, освен ако дефрагментацията не е тотално променена в последните години когато не съм я пускал.
P.S. За да ти е гадно, ще ти спомена, че утре отивам да си купувам нов хард диск.
Морви, мисля, че грешиш грубо, освен ако дефрагментацията не е тотално променена в последните години когато не съм я пускал.

P.S. За да ти е гадно, ще ти спомена, че утре отивам да си купувам нов хард диск.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Вчера бяха 80(мб) свободни...
пък иначе 1.5 от 7 е малко, ама иначе имам 2 свободни от 70 на другия хард
ПС.за последната година тоя диск ми е 3-ти, така че най-вероятно и аз ще си вземам скоро друг:)
едит:изтрих всичките tmp. файлове, също.....
пък иначе 1.5 от 7 е малко, ама иначе имам 2 свободни от 70 на другия хард
ПС.за последната година тоя диск ми е 3-ти, така че най-вероятно и аз ще си вземам скоро друг:)
едит:изтрих всичките tmp. файлове, също.....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
- Moridin
- Global Moderator
Дефрагментирането, dear lammas, не цели да се освобождава място, а да се съберат частите от файловете на едно място и да се ускори достъпа до най-употребяваните части от диска. Става по-бърз, не можеш никакво място дори принципно да освободиш.
Дризт, кво искаш да кажеш с "нямам кво да изтрия, как да го оправя"? Че аз поне нещо не схванах. Иначе swap файла си гълта гадът, ама да го ограничаваш е малко мизерия откъм performance...
Дризт, кво искаш да кажеш с "нямам кво да изтрия, как да го оправя"? Че аз поне нещо не схванах. Иначе swap файла си гълта гадът, ама да го ограничаваш е малко мизерия откъм performance...
This is it. Ground zero.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
е то ако се сметне че е 1024к - 1мб и така нататак мноо ясно че статистиката за мястото е приблизителна и винаги по-голяма от показваната от win-a. 1.52 GB (1,638,261,289 bytes) примерно.
иначе дефрагмента съкс. има една сладка хава norton ghost image дет си преинсталвам хп-то съсе настроиките за 20 мин от два диска. е стига да е почти същото пц за да работи положението.
иначе дефрагмента съкс. има една сладка хава norton ghost image дет си преинсталвам хп-то съсе настроиките за 20 мин от два диска. е стига да е почти същото пц за да работи положението.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra