Само проблеми напоследък
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ми то беше първото, което направих след clean-up -а.
и понеже вече ми е омръзнало да преинсталирам Windows не искам и да форматирам
и понеже вече ми е омръзнало да преинсталирам Windows не искам и да форматирам
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
1,5 GB свободни? Че това малко ли е? BTW, Може да провериш дали не е отделено твърде много място за swap файла на виртуалната памет, както и да изтриеш всякакви .tmp файлове.
Морви, мисля, че грешиш грубо, освен ако дефрагментацията не е тотално променена в последните години когато не съм я пускал.
P.S. За да ти е гадно, ще ти спомена, че утре отивам да си купувам нов хард диск.
Морви, мисля, че грешиш грубо, освен ако дефрагментацията не е тотално променена в последните години когато не съм я пускал.

P.S. За да ти е гадно, ще ти спомена, че утре отивам да си купувам нов хард диск.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Вчера бяха 80(мб) свободни...
пък иначе 1.5 от 7 е малко, ама иначе имам 2 свободни от 70 на другия хард
ПС.за последната година тоя диск ми е 3-ти, така че най-вероятно и аз ще си вземам скоро друг:)
едит:изтрих всичките tmp. файлове, също.....
пък иначе 1.5 от 7 е малко, ама иначе имам 2 свободни от 70 на другия хард
ПС.за последната година тоя диск ми е 3-ти, така че най-вероятно и аз ще си вземам скоро друг:)
едит:изтрих всичките tmp. файлове, също.....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
- Moridin
- Global Moderator
Дефрагментирането, dear lammas, не цели да се освобождава място, а да се съберат частите от файловете на едно място и да се ускори достъпа до най-употребяваните части от диска. Става по-бърз, не можеш никакво място дори принципно да освободиш.
Дризт, кво искаш да кажеш с "нямам кво да изтрия, как да го оправя"? Че аз поне нещо не схванах. Иначе swap файла си гълта гадът, ама да го ограничаваш е малко мизерия откъм performance...
Дризт, кво искаш да кажеш с "нямам кво да изтрия, как да го оправя"? Че аз поне нещо не схванах. Иначе swap файла си гълта гадът, ама да го ограничаваш е малко мизерия откъм performance...
This is it. Ground zero.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
е то ако се сметне че е 1024к - 1мб и така нататак мноо ясно че статистиката за мястото е приблизителна и винаги по-голяма от показваната от win-a. 1.52 GB (1,638,261,289 bytes) примерно.
иначе дефрагмента съкс. има една сладка хава norton ghost image дет си преинсталвам хп-то съсе настроиките за 20 мин от два диска. е стига да е почти същото пц за да работи положението.
иначе дефрагмента съкс. има една сладка хава norton ghost image дет си преинсталвам хп-то съсе настроиките за 20 мин от два диска. е стига да е почти същото пц за да работи положението.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”