- Spoiler: show
Илюзионистът

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
He's fuckin Harry Potter!
Иначе тва за приказката и черното и бялото щях да съм съгласен, ако черното БЕШЕ ЧЕРНО.
Иначе
Иначе тва за приказката и черното и бялото щях да съм съгласен, ако черното БЕШЕ ЧЕРНО.
Иначе
And you can't dance with a devil on your back...
Никога преди не съм била по-съгласна с Roland.Roland wrote: И изобщо не знам, не схващам коментарите, че Илюзионистът и Престиж били твърде различни, за да се сравняват. Че са различни, различни са, ма Престижът е толкова класи над тоя, че сравнението си е съвсем очевидно.
Адски съм разочарована от този филм, не искам дори да го коментирам.
Голяма грешка!Morgana wrote:Нямам никакво съмнение, че ще ми хареса много.
pulled out
- tigermaster
- Elder God
По-надолу пускам собствения си коментар в arenabg.com за филма. Мнението ми е доста сходно с това на shayhiri, макар че въпреки това, което съм написал, филмът ми допадна. Оценявам го с 6/10.
Гледах го и аз най-накрая, оказа се бозица. Не са ми проблем толкова сюжетните дупки и меко казано нелогичното поведение на героите, а най-вече адски безличните актьорски изпълнения. Дори моят любимец Нортън е в най-добрия случай на средно ниво и адски далеч от типичната си класа, а останалите са просто ужасни. Джиамати преиграва, онзи в ролята на принца преиграва още повече, а Джесика Бийл е като зомбирана. Освен това режисьорът беше прекалил с твърде близките планове на лицата на актьорите, което е доста лоша идея, когато те играят толкова зле.
БТВ, към края, понеже бях изчел все пак тази тема, макар и без нещата в спойлър тага, взех да се усещам накъде вървят нещата и все си мислех "Не може да направят толкова малоумен край", обаче явно можело...
БТВ, към края, понеже бях изчел все пак тази тема, макар и без нещата в спойлър тага, взех да се усещам накъде вървят нещата и все си мислех "Не може да направят толкова малоумен край", обаче явно можело...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!