Споделете пак
Moderator: Moridin
Moridin, много тъпо, съжалявам! Знам как се чувстваш много е неприятно. Най-шибаното е, че известно време ще влизаш във вас, а ще се чувстваш сякаш си на чуждо място. Как да е, важното е, че ти си ОК и не си имал нещастието да се събудиш и да присъстваш на "случката". Техниката и еби майката, пари се изкарват.
Абе аре бе, на мен снимките са ми най-ценното на домашните компове. Като си помисля ти колко беше пътувал и от кви места имаше снимки - загубата е доста голяма. А вече по служебните компове си има неща с критично значение понякога. Надявам се да не са ти задигнали нещо такова, че става страшно. И се радвай, че си в България и нямаш разни онлайн банкови и т.н. хави запазени нейде из комповете, че тогава си е ебало майката. Макар че те са ти задигнали и документите и картите... Абе въобще, изобщо, имаш пълното право да се самосъжалиш и да мрънкаш тук. Ние ще съчувстваме. За съжаление, няма кво да се направи повече...
Ако не ти харесва мястото, спасявай се овреме.
Ако не ти харесва мястото, спасявай се овреме.
- Interpreter
- Forsaken
- Moridin
- Global Moderator
Компютрите бяха логнати в това-онова, естествено никога не бих се оставил логнат в онлайн банкиране, но въпреки това си смених паролите и поднових сертификатите и там. Картите блокирах и преиздадох. Нямаше драми с парите така и така.
Основното си е пет години снимки и информация ;(
Все още тая някаква извратена надежда нещо да се намери - ако не са специалисти, няма да знаят как да изтрият нещата наистина перманентно и невъзстановимо.
Имах доста служебна информация, вкл. достъп до VPN на клиентите ни, но честно казано се съмнявам някой да знае как да я използва и да му върши каквато и да е работа.
Основното си е пет години снимки и информация ;(
Все още тая някаква извратена надежда нещо да се намери - ако не са специалисти, няма да знаят как да изтрият нещата наистина перманентно и невъзстановимо.
Имах доста служебна информация, вкл. достъп до VPN на клиентите ни, но честно казано се съмнявам някой да знае как да я използва и да му върши каквато и да е работа.
This is it. Ground zero.
- Snusmumrik
- Merchant
Мдаам, най-сетне и мене ме настигнаха таймлайната на фейсбука и реших, че е крайно време да го зарежа тоя скапан сайт. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз реших да си сложа за 5 кинта една алармичка от тия с два датчика допрени дет пискат като се раздалечат, или като камбанка само звук кратък ама вратата и касата са ми на различни нива и за са фейлва системата да се допрат на макс 4мм. иначе пищи адски силно за неква батерийна китайска плюнка. Камера трябва някой да я гледа и ако е вързана за компа ойде записа и така... 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”