Споделете пак
Moderator: Moridin
Moridin, много тъпо, съжалявам! Знам как се чувстваш много е неприятно. Най-шибаното е, че известно време ще влизаш във вас, а ще се чувстваш сякаш си на чуждо място. Как да е, важното е, че ти си ОК и не си имал нещастието да се събудиш и да присъстваш на "случката". Техниката и еби майката, пари се изкарват.
Абе аре бе, на мен снимките са ми най-ценното на домашните компове. Като си помисля ти колко беше пътувал и от кви места имаше снимки - загубата е доста голяма. А вече по служебните компове си има неща с критично значение понякога. Надявам се да не са ти задигнали нещо такова, че става страшно. И се радвай, че си в България и нямаш разни онлайн банкови и т.н. хави запазени нейде из комповете, че тогава си е ебало майката. Макар че те са ти задигнали и документите и картите... Абе въобще, изобщо, имаш пълното право да се самосъжалиш и да мрънкаш тук. Ние ще съчувстваме. За съжаление, няма кво да се направи повече...
Ако не ти харесва мястото, спасявай се овреме.
Ако не ти харесва мястото, спасявай се овреме.
- Interpreter
- Forsaken
- Moridin
- Global Moderator
Компютрите бяха логнати в това-онова, естествено никога не бих се оставил логнат в онлайн банкиране, но въпреки това си смених паролите и поднових сертификатите и там. Картите блокирах и преиздадох. Нямаше драми с парите така и така.
Основното си е пет години снимки и информация ;(
Все още тая някаква извратена надежда нещо да се намери - ако не са специалисти, няма да знаят как да изтрият нещата наистина перманентно и невъзстановимо.
Имах доста служебна информация, вкл. достъп до VPN на клиентите ни, но честно казано се съмнявам някой да знае как да я използва и да му върши каквато и да е работа.
Основното си е пет години снимки и информация ;(
Все още тая някаква извратена надежда нещо да се намери - ако не са специалисти, няма да знаят как да изтрият нещата наистина перманентно и невъзстановимо.
Имах доста служебна информация, вкл. достъп до VPN на клиентите ни, но честно казано се съмнявам някой да знае как да я използва и да му върши каквато и да е работа.
This is it. Ground zero.
- Snusmumrik
- Merchant
Мдаам, най-сетне и мене ме настигнаха таймлайната на фейсбука и реших, че е крайно време да го зарежа тоя скапан сайт. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз реших да си сложа за 5 кинта една алармичка от тия с два датчика допрени дет пискат като се раздалечат, или като камбанка само звук кратък ама вратата и касата са ми на различни нива и за са фейлва системата да се допрат на макс 4мм. иначе пищи адски силно за неква батерийна китайска плюнка. Камера трябва някой да я гледа и ако е вързана за компа ойде записа и така... 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra