Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Tue Aug 21, 2012 8:29 pm

Moridin, много тъпо, съжалявам! Знам как се чувстваш много е неприятно. Най-шибаното е, че известно време ще влизаш във вас, а ще се чувстваш сякаш си на чуждо място. Как да е, важното е, че ти си ОК и не си имал нещастието да се събудиш и да присъстваш на "случката". Техниката и еби майката, пари се изкарват.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Aug 21, 2012 8:30 pm

Абе аре бе, на мен снимките са ми най-ценното на домашните компове. Като си помисля ти колко беше пътувал и от кви места имаше снимки - загубата е доста голяма. А вече по служебните компове си има неща с критично значение понякога. Надявам се да не са ти задигнали нещо такова, че става страшно. И се радвай, че си в България и нямаш разни онлайн банкови и т.н. хави запазени нейде из комповете, че тогава си е ебало майката. Макар че те са ти задигнали и документите и картите... Абе въобще, изобщо, имаш пълното право да се самосъжалиш и да мрънкаш тук. Ние ще съчувстваме. За съжаление, няма кво да се направи повече...
Ако не ти харесва мястото, спасявай се овреме.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Aug 21, 2012 8:42 pm

Жоро, ако са ти свили и картите... вярвам, че моментално си блокирал он-лайн услугите, нали? Аз имах подобен проблем, макар и не свързан кражба, и първо това направих.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Aug 21, 2012 8:49 pm

Компютрите бяха логнати в това-онова, естествено никога не бих се оставил логнат в онлайн банкиране, но въпреки това си смених паролите и поднових сертификатите и там. Картите блокирах и преиздадох. Нямаше драми с парите така и така.

Основното си е пет години снимки и информация ;(
Все още тая някаква извратена надежда нещо да се намери - ако не са специалисти, няма да знаят как да изтрият нещата наистина перманентно и невъзстановимо.

Имах доста служебна информация, вкл. достъп до VPN на клиентите ни, но честно казано се съмнявам някой да знае как да я използва и да му върши каквато и да е работа.
This is it. Ground zero.

Snusmumrik
Merchant

Post by Snusmumrik » Wed Aug 22, 2012 10:04 am

Много кофти. :(

С ченгетата има ли някакъв напредък или...?
Не че вероятността да си размърдат задниците поне минимално е голяма, но все пак...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 22, 2012 5:21 pm

Мдаам, най-сетне и мене ме настигнаха таймлайната на фейсбука и реших, че е крайно време да го зарежа тоя скапан сайт. :free:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Aug 23, 2012 9:11 pm

Нищо друго не ми се зарежда от целия интернет, ама ЦЕЛИЯ имам предвид, освен форума!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Aug 24, 2012 1:38 pm

Не мога да разбера защо антиваксерите не се изнесат в някакво родово имение насред гората, където да си живеят живота натурално, а вместо това хем искат да го живеят както е било през единайсти век, хем ако може събитието да се състои насред града.

Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Aug 24, 2012 1:55 pm

Анти - какви?
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Aug 24, 2012 1:57 pm

Тез дето не щат ваксини, понеже от тях се хваща алотизъм. Това дори не е майтап с алотизма - наложи ми се да обяснявам на една такава да не говори такива неща пред хората, щото и на тях им става неудобно.

Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Aug 24, 2012 2:19 pm

-Боже, колко мъка има на тоя свят, боже!
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Aug 24, 2012 2:30 pm

Жоро, много гадно, но от добрата страна, поне теб и Мели не са пипнали. Аз бих казала сложи си аларма и камера някъде на скрито...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 24, 2012 2:58 pm

Аз реших да си сложа за 5 кинта една алармичка от тия с два датчика допрени дет пискат като се раздалечат, или като камбанка само звук кратък ама вратата и касата са ми на различни нива и за са фейлва системата да се допрат на макс 4мм. иначе пищи адски силно за неква батерийна китайска плюнка. Камера трябва някой да я гледа и ако е вързана за компа ойде записа и така... :?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Aug 25, 2012 10:01 pm

Teleporter e ebasi i typiq film.

Уук.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Sat Aug 25, 2012 10:51 pm

Пък на мен е тръгнал да ми расте мъдрец и е егати болката :(

Колко ли време ще никне пустото му чудо... и на всичко отгоре въобще не се чувствам по-мъдра, същото блонди съм си :(