Малко късно ама да разкажа за олимпиадата по английски. Бяхме настанени в лукосзен екс-соц хотел, като в мивката в стаята ни имаше петна или от кръв или от екскременти или от двете. Нещо забелязах че като цяло много малко момичета, тъпи ли са, мързи ли ги. Ама пък (ако и само за една вечер) се запознах с яки хора и си говорихме. Вечерта гледахме шоу Звук и светлина което не беше нещо феноменално, но беше яко. Един от 12 клас, май от Хасково, си говорихме за фантастика, дръм+бейс и философия и ми каза да прочета Погнусата на Сартр, с едно момиче пък си говорихме за анимета, а с единия от 12 клас дето беше с мен и едно момче от 10 от МГ си говорихме много за фентъзи. Той беше взел назаем някакъв рийдър от някакъв приятел, БЪКАН догоре с фентъзи на английски. Вечерта играх билиард за пръв път в живота си и качих ниво от Гига-нууб на Мега-нууб. Даже вкарах три топки една след друга в една игра.

На другият ден беше самото събитие, като теста беше потресаващо лесен и точно затова се изнервих толкова на 2-3 грешки които се усетих че съм допуснал. Учудих себе си като писах доста разбираемо, но есето и да е разбиаремо ми е малко тъпо написано. Май ми куца и аргументацията, бях цитирал Макиавели грешно, абе май фейлнах ама дано не съм. После ходихме на пицария и се наядох зверски. После се поразходихме малко, отидохме и до параклиса където е бил поп Кръстю около който е построена църква която всъщност сега е доста добре реставрирана отвътре. В смисъл, бил съм в църквата на Царевец която е реставрирана от някакъв дето се има за художник и всичко беше в някакво гадно синьо-зелено и като в картина на Пикасо. Тук всичко си е хубаво и живописите са си типични като за наша църква, но нещо мега-фрапиращо е че на един свод вътре я има пирамидата с окото! Може да е било от новият художник де, но май го имаше и на друго място полуизтрито. Та после отидохме на гарата и се прибрахме с автобуса. А на излизане от олимпиадата на всички дадоха сертификат за участие, тетрадка, тефтер, папка, химикал и някаква диплянка за Ловеч. Та това беше, стискайте палци да се класирам за 3то място че има стипендия 100 лева!