Споделете пак
Moderator: Moridin
Зимата иде...
- Spoiler: show
Дайте и аз да се похваля, че не съм писал в различен раздел от "Книги", от мноого време.
Вчера ми излезе оценката по журналистика от СУ. Имам 5:00. И от момчетата има само 5 оценки, които са по-високи от моята (кандидатстваха 1064 души). Много съм щастлив, но малко ме е яд, защото можех да имам и по-висока оценка, ако си бях преценил правилно времето и си бях оправил ужасно многото правописни, стилистични, граматически и пунктуационни грешки.
Вчера ми излезе оценката по журналистика от СУ. Имам 5:00. И от момчетата има само 5 оценки, които са по-високи от моята (кандидатстваха 1064 души). Много съм щастлив, но малко ме е яд, защото можех да имам и по-висока оценка, ако си бях преценил правилно времето и си бях оправил ужасно многото правописни, стилистични, граматически и пунктуационни грешки.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- RRSunknown
- Elder God
Много режат на този изпит, а и маса народ отиват ей така. Тази оценка ме вкарва почти сигурно. Имам 6 от дипломата по История, а ако изкарам поне 5 на матурата по БЕЛ - там съм.Morwen wrote:ЧеститоВинаги ми се е виждала забавна тази специалност, дано да я учиш с удоволствие:)
Бтв, малко тъжничко това, че само 5 (айде 15 да са заедно с момичетата) оценки по-високи от 5 има.
Вдругиден съм на изпит по История, пак в СУ. Надявам се и там да изкарам добри резултати. Кандидатствам и право.
Но искам повече журналистика, защото ми е много интересно, отдавна си ми е мечта, а и общо-взето ми се отдава и ми пасва на характера. Мерси за пожеланието да бъда по-различен от тези, които ги гледаме по телевизията, защото и мен ме дразнят страшно много едно 90% от "журналистите" в България и силно се надявам след години да не бъда в подобна класа...
- RRSunknown
- Elder God
Официална е, да.
Ама може и да отида лятото, за да видя какво ще направя. Хем тогава съм в София, заради Мейдън
Ама може и да отида лятото, за да видя какво ще направя. Хем тогава съм в София, заради Мейдън
ЕЕЕ ПИЧ, ЧЕСТИТО!!!!!!Dante wrote:Дайте и аз да се похваля, че не съм писал в различен раздел от "Книги", от мноого време.
Сега сме го занемарили и ни е тегава, но сме всяка седмица в София по изпити.
Тъйче се надявам от началото на лятото сайта пак да тръгне активно. Иначе няма да пропуснем ревютата на "Игра на тронове", разбира се.
Тъйче се надявам от началото на лятото сайта пак да тръгне активно. Иначе няма да пропуснем ревютата на "Игра на тронове", разбира се.
Малко късно ама да разкажа за олимпиадата по английски. Бяхме настанени в лукосзен екс-соц хотел, като в мивката в стаята ни имаше петна или от кръв или от екскременти или от двете. Нещо забелязах че като цяло много малко момичета, тъпи ли са, мързи ли ги. Ама пък (ако и само за една вечер) се запознах с яки хора и си говорихме. Вечерта гледахме шоу Звук и светлина което не беше нещо феноменално, но беше яко. Един от 12 клас, май от Хасково, си говорихме за фантастика, дръм+бейс и философия и ми каза да прочета Погнусата на Сартр, с едно момиче пък си говорихме за анимета, а с единия от 12 клас дето беше с мен и едно момче от 10 от МГ си говорихме много за фентъзи. Той беше взел назаем някакъв рийдър от някакъв приятел, БЪКАН догоре с фентъзи на английски. Вечерта играх билиард за пръв път в живота си и качих ниво от Гига-нууб на Мега-нууб. Даже вкарах три топки една след друга в една игра.
На другият ден беше самото събитие, като теста беше потресаващо лесен и точно затова се изнервих толкова на 2-3 грешки които се усетих че съм допуснал. Учудих себе си като писах доста разбираемо, но есето и да е разбиаремо ми е малко тъпо написано. Май ми куца и аргументацията, бях цитирал Макиавели грешно, абе май фейлнах ама дано не съм. После ходихме на пицария и се наядох зверски. После се поразходихме малко, отидохме и до параклиса където е бил поп Кръстю около който е построена църква която всъщност сега е доста добре реставрирана отвътре. В смисъл, бил съм в църквата на Царевец която е реставрирана от някакъв дето се има за художник и всичко беше в някакво гадно синьо-зелено и като в картина на Пикасо. Тук всичко си е хубаво и живописите са си типични като за наша църква, но нещо мега-фрапиращо е че на един свод вътре я има пирамидата с окото! Може да е било от новият художник де, но май го имаше и на друго място полуизтрито. Та после отидохме на гарата и се прибрахме с автобуса. А на излизане от олимпиадата на всички дадоха сертификат за участие, тетрадка, тефтер, папка, химикал и някаква диплянка за Ловеч. Та това беше, стискайте палци да се класирам за 3то място че има стипендия 100 лева!