Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Killua
Ascendent

Post by Killua » Sun Apr 20, 2008 4:23 pm

http://bemberski.blogspot.com/
Случи ми се нещо интересно е темата, знам. Ама просто много обичам да чета този блог, винаги ме разведрява или натъжава - така де, влияе ми :)
Както и ето този - http://annainyourbox.blogspot.com/
Много интересни четива :) Авторката има мноу як стил :)
shadow dance nikoga ne luje

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Apr 20, 2008 5:24 pm

Жоро, банкоматът на ОББ ли беше?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 20, 2008 5:34 pm

Съспенсът се сгъстява... 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Apr 20, 2008 5:36 pm

Морви - да, що?
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Apr 20, 2008 9:47 pm

Killua wrote:http://bemberski.blogspot.com/
Случи ми се нещо интересно е темата, знам. Ама просто много обичам да чета този блог, винаги ме разведрява или натъжава - така де, влияе ми :)
Както и ето този - http://annainyourbox.blogspot.com/
Много интересни четива :) Авторката има мноу як стил :)
Аааа, втория блог авторката наистина има мноу як стил, някой ми беше пращал линк към него за една история с нея само по сутиен, пържоли и звънящи на вратата хора :lol:
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Apr 20, 2008 10:02 pm

Баща ми ми купил билет от лотарията, който спечели... застраховка "Злополука". Още се чудя дали да се радвам :dunno:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 1:27 am

Гибли, брррррррррр :) Ааааабе... всъщност, да ти кажа, за радване си е, повече или по-малко... дори повече повече, отколкото по-малко :)

Жоро, предполагам, че Морви е питала, защото... ами защото в последните няколко месеца няколко пъти става дума за това, че доста хора не знаят, че ОББ още преди няколко години беше първата банка, която пусна собствена мрежа от банкомати, НЕсвързана с тази на Борика - или поне свързана през някакъв много, много шашав шлюз, който ту прехвърля транзакции, ту не прехвърля. На банкомати на ОББ с карта на друга банка може да ти се случи всичко - може банкоматът да ти каже "човече, такава карта няма, никакъв PIN-код даже няма да ти дам да въвеждаш, не знам каква карта си сложил!", може да ти каже "абе картата че е карта, карта е, ама PIN-кодът ти не е верен", може да ти каже "хм, ми че аз откъде да знам дали е верен този PIN-код, твоята банка нищо не казва!", а може и просто да каже "мдам, хубава карта си имаш, и хубав PIN-код си си избрал, и хубава кръгла сума имаш да теглиш, и ей-сега ще поискаме от банката да я изтегли... мдам... и ей-сега, преди да ти дам парите, ще изчакам банката ти да ми даде потвърждение за изтеглянето... ммм... а де... айде още малко чакаме... ммм... аааа, не, извинявай, брат, таймаут!" - а всъщност твоята банка е получила заявката, изпратила е потвърждението, намалила е сметката ти с толкова пари... само че потвърждението се е изгубило по линията и банкоматът на ОББ няма да ти даде парите :(

Не си единствен, и на други се е случвало... даже предполагам, че е възможно да познаваш една от скорошните жертви - http://madness.whispers.cc/?p=26 :? Е, тя се оправи с оплаквания до банките и чакане и нерви и какво ли не, ама... мдам... случват се такива неща :( Единственият начин да ги избегнеш е да не ползваш банкомат на ОББ с карта от друга банка!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 1:33 am

А сега отделно изказване (мдам, знам, второ, виноват :)), за да кажа и аз нещо по темата :)

Днес в ранния следобед с баща ми си играхме в двора на Lemmings и Тетрис на живо - първо събирахме и изравяхме камъни от единия край на двора и ги носехме до другия, а после ги подреждахме един до друг, върху друг и в междините между другите :) От доста време не бях захващал чисто физическа работа и взе, че ми хареса - а времето беше прекрасно.

Лалетата ми обичат слънцето :) Е, тази година жълто-розовите не излязоха изобщо, от лилавите има само три и още не са се разтворили съвсем, но затова пък червените правят сериозен опит да превземат малкия участък от двора, който с горчив смях наричаме "градина" :)

За пръв път от доста време играх фризби, без да си навехна левия глезен :)

А май и други хубави неща ми се случиха през този, като цяло, прекрасен ден. Вече окончателно обявявам пролетно-летния сезон за открит и хубавото време за пристигнало :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 21, 2008 7:59 am

Дам :)

Проблемът на тайнствената блогърка е баш моя, макар че не мисля да навлизам в толкова паника. Аз се обадих в мойта си банка и там ми казаха да чакам няколко дни и ако е минала транзакцията да подам жалба. Странното е, че от тоя банкомат съм теглил много пъти и уви той е единсвеният в близост до пазар Иван Вазов, поради което е доста удобен.

Е, ще имам едно наум.
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 8:43 am

"Тайнствената блогърка"?! Ммм... :) Аааа, я, вярно, че нейният блог не е настроен така, че да показва кой е писал самата статийка някъде отгоре или отдолу или нещо такова :) Ама вдясно, доста след връзките и банерите и какво ли не, си има една - явно доста скрита де :) - секцийка "За мен", където си пише "Цветелина Костова / Лина / ildalina" :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 21, 2008 9:02 am

Не бе, аз знам коя е :mrgreen:
Просто да вляза в тон с теб ;р
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 21, 2008 9:04 am

Кеша е истината ;) Са карта само в техномаркета и Била гледам да ползвам след като обикалях два дена по секви банкомати да тествам новата си и се оказа, че просто са ми дали дефектна. :evil:

Пенчееев, голяма грешка допусна с признанието, че си намерил фризби :twisted:

Пролет пролет.. в офиса сутрин е 17 градуса, деа и изложението на тая дупка.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 10:03 am

Не съм намерил бе :) Ама Лина си носеше :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Apr 21, 2008 10:17 am

бати как в офиса ще е по-топло, отколкото навън, отвори прозореца!

Пенчев - играли сме фризби без да си навехваш глезена, беше есента по някое време, оттогава викаш те преследват контузии? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Apr 22, 2008 12:59 am

Roamer wrote:Не съм намерил бе :) Ама Лина си носеше :)
пък и аз намерих място в таржика за моето, та бяха на местофризбенето 2 броя... едва на следващия ден 2008-04-21 сварих да му подменя батерииту обаче, та добре стана, че не отфризбихме до тъмно...