Та пускам я пробно темичката, с молба към някой по-привилегирован от мен да я направи Sticky.
И откривам сезона с надеждата да ме последвате

От понеделник започнах да си ходя пак на доброто старо кардио комбо, с което се забавлявах преди да замина за Канада. В момента, след 3 тренировки, все още агонизирам и се влача едва-едва (имам мускулна треска навсякъде, включително и на места, които не съм подозирала, че съществуват) но пък се чувствам супер щастлива. Не съм мазохист, но тая болка я ОБИЧАМ! Спортът е прекрасно нещо! Децата си ще ги направя тъпи, щастливи и здрави спортисти. Няма да им купувам играчки за развиване на мисленето, от малки ще ги запиша нещо да тренират и ще им избия от главата всички стремежи към наука и изкуство. Искам ги тъпи като гьонове. По-късно ще са ми благодарни!

Оня ден пък се наложи да направя селекция на двата огромни кашона с лекции, семинари и упражнения, които бях събрала през годините в химическия. Стана ми едно такова меланхолично... Толкова много труд - направо сама не мога да повярвам колко нещо съм изписала. Пък и изучила - нали бях съвестен зубър, отличник... Сега единия от тези кашони заминава за изгаряне в огнището. Ей така. Чувствам се като един от онези тибетски монаси, които месеци наред правят дадена картина от пясък, само за да я разрушат за секунди, когато стане готова.
Айде пробвайте и вие сега