Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Killua
Ascendent

Post by Killua » Sun Apr 20, 2008 4:23 pm

http://bemberski.blogspot.com/
Случи ми се нещо интересно е темата, знам. Ама просто много обичам да чета този блог, винаги ме разведрява или натъжава - така де, влияе ми :)
Както и ето този - http://annainyourbox.blogspot.com/
Много интересни четива :) Авторката има мноу як стил :)
shadow dance nikoga ne luje

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Apr 20, 2008 5:24 pm

Жоро, банкоматът на ОББ ли беше?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 20, 2008 5:34 pm

Съспенсът се сгъстява... 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Apr 20, 2008 5:36 pm

Морви - да, що?
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Apr 20, 2008 9:47 pm

Killua wrote:http://bemberski.blogspot.com/
Случи ми се нещо интересно е темата, знам. Ама просто много обичам да чета този блог, винаги ме разведрява или натъжава - така де, влияе ми :)
Както и ето този - http://annainyourbox.blogspot.com/
Много интересни четива :) Авторката има мноу як стил :)
Аааа, втория блог авторката наистина има мноу як стил, някой ми беше пращал линк към него за една история с нея само по сутиен, пържоли и звънящи на вратата хора :lol:
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sun Apr 20, 2008 10:02 pm

Баща ми ми купил билет от лотарията, който спечели... застраховка "Злополука". Още се чудя дали да се радвам :dunno:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 1:27 am

Гибли, брррррррррр :) Ааааабе... всъщност, да ти кажа, за радване си е, повече или по-малко... дори повече повече, отколкото по-малко :)

Жоро, предполагам, че Морви е питала, защото... ами защото в последните няколко месеца няколко пъти става дума за това, че доста хора не знаят, че ОББ още преди няколко години беше първата банка, която пусна собствена мрежа от банкомати, НЕсвързана с тази на Борика - или поне свързана през някакъв много, много шашав шлюз, който ту прехвърля транзакции, ту не прехвърля. На банкомати на ОББ с карта на друга банка може да ти се случи всичко - може банкоматът да ти каже "човече, такава карта няма, никакъв PIN-код даже няма да ти дам да въвеждаш, не знам каква карта си сложил!", може да ти каже "абе картата че е карта, карта е, ама PIN-кодът ти не е верен", може да ти каже "хм, ми че аз откъде да знам дали е верен този PIN-код, твоята банка нищо не казва!", а може и просто да каже "мдам, хубава карта си имаш, и хубав PIN-код си си избрал, и хубава кръгла сума имаш да теглиш, и ей-сега ще поискаме от банката да я изтегли... мдам... и ей-сега, преди да ти дам парите, ще изчакам банката ти да ми даде потвърждение за изтеглянето... ммм... а де... айде още малко чакаме... ммм... аааа, не, извинявай, брат, таймаут!" - а всъщност твоята банка е получила заявката, изпратила е потвърждението, намалила е сметката ти с толкова пари... само че потвърждението се е изгубило по линията и банкоматът на ОББ няма да ти даде парите :(

Не си единствен, и на други се е случвало... даже предполагам, че е възможно да познаваш една от скорошните жертви - http://madness.whispers.cc/?p=26 :? Е, тя се оправи с оплаквания до банките и чакане и нерви и какво ли не, ама... мдам... случват се такива неща :( Единственият начин да ги избегнеш е да не ползваш банкомат на ОББ с карта от друга банка!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 1:33 am

А сега отделно изказване (мдам, знам, второ, виноват :)), за да кажа и аз нещо по темата :)

Днес в ранния следобед с баща ми си играхме в двора на Lemmings и Тетрис на живо - първо събирахме и изравяхме камъни от единия край на двора и ги носехме до другия, а после ги подреждахме един до друг, върху друг и в междините между другите :) От доста време не бях захващал чисто физическа работа и взе, че ми хареса - а времето беше прекрасно.

Лалетата ми обичат слънцето :) Е, тази година жълто-розовите не излязоха изобщо, от лилавите има само три и още не са се разтворили съвсем, но затова пък червените правят сериозен опит да превземат малкия участък от двора, който с горчив смях наричаме "градина" :)

За пръв път от доста време играх фризби, без да си навехна левия глезен :)

А май и други хубави неща ми се случиха през този, като цяло, прекрасен ден. Вече окончателно обявявам пролетно-летния сезон за открит и хубавото време за пристигнало :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 21, 2008 7:59 am

Дам :)

Проблемът на тайнствената блогърка е баш моя, макар че не мисля да навлизам в толкова паника. Аз се обадих в мойта си банка и там ми казаха да чакам няколко дни и ако е минала транзакцията да подам жалба. Странното е, че от тоя банкомат съм теглил много пъти и уви той е единсвеният в близост до пазар Иван Вазов, поради което е доста удобен.

Е, ще имам едно наум.
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 8:43 am

"Тайнствената блогърка"?! Ммм... :) Аааа, я, вярно, че нейният блог не е настроен така, че да показва кой е писал самата статийка някъде отгоре или отдолу или нещо такова :) Ама вдясно, доста след връзките и банерите и какво ли не, си има една - явно доста скрита де :) - секцийка "За мен", където си пише "Цветелина Костова / Лина / ildalina" :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 21, 2008 9:02 am

Не бе, аз знам коя е :mrgreen:
Просто да вляза в тон с теб ;р
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 21, 2008 9:04 am

Кеша е истината ;) Са карта само в техномаркета и Била гледам да ползвам след като обикалях два дена по секви банкомати да тествам новата си и се оказа, че просто са ми дали дефектна. :evil:

Пенчееев, голяма грешка допусна с признанието, че си намерил фризби :twisted:

Пролет пролет.. в офиса сутрин е 17 градуса, деа и изложението на тая дупка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Mon Apr 21, 2008 10:03 am

Не съм намерил бе :) Ама Лина си носеше :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Apr 21, 2008 10:17 am

бати как в офиса ще е по-топло, отколкото навън, отвори прозореца!

Пенчев - играли сме фризби без да си навехваш глезена, беше есента по някое време, оттогава викаш те преследват контузии? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Apr 22, 2008 12:59 am

Roamer wrote:Не съм намерил бе :) Ама Лина си носеше :)
пък и аз намерих място в таржика за моето, та бяха на местофризбенето 2 броя... едва на следващия ден 2008-04-21 сварих да му подменя батерииту обаче, та добре стана, че не отфризбихме до тъмно...