Гибли, брррррррррр

Ааааабе... всъщност, да ти кажа, за радване си е, повече или по-малко... дори повече повече, отколкото по-малко
Жоро, предполагам, че Морви е питала, защото... ами защото в последните няколко месеца няколко пъти става дума за това, че доста хора не знаят, че ОББ още преди няколко години беше първата банка, която пусна собствена мрежа от банкомати, НЕсвързана с тази на Борика - или поне свързана през някакъв много, много шашав шлюз, който ту прехвърля транзакции, ту не прехвърля. На банкомати на ОББ
с карта на друга банка може да ти се случи всичко - може банкоматът да ти каже "човече, такава карта няма, никакъв PIN-код даже няма да ти дам да въвеждаш, не знам каква карта си сложил!", може да ти каже "абе картата че е карта, карта е, ама PIN-кодът ти не е верен", може да ти каже "хм, ми че аз откъде да знам дали е верен този PIN-код, твоята банка нищо не казва!", а може и просто да каже "мдам, хубава карта си имаш, и хубав PIN-код си си избрал, и хубава кръгла сума имаш да теглиш, и ей-сега ще поискаме от банката да я изтегли... мдам... и ей-сега, преди да ти дам парите, ще изчакам банката ти да ми даде потвърждение за изтеглянето... ммм... а де... айде още малко чакаме... ммм... аааа, не, извинявай, брат, таймаут!" - а всъщност твоята банка е получила заявката, изпратила е потвърждението, намалила е сметката ти с толкова пари... само че потвърждението се е изгубило по линията и банкоматът на ОББ няма да ти даде парите
Не си единствен, и на други се е случвало... даже предполагам, че е възможно да познаваш една от скорошните жертви -
http://madness.whispers.cc/?p=26 
Е, тя се оправи с оплаквания до банките и чакане и нерви и какво ли не, ама... мдам... случват се такива неща

Единственият начин да ги избегнеш е
да не ползваш банкомат на ОББ с карта от друга банка!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.