Spider-Man 3
Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драмаElayne wrote:Именно, а Никола щеше да ме застреля като се позасмях, толкова кръвнишки ме гледаше.Pugsley wrote:Бтв съвсем прилично мое да се направи комедийка от филма. Като се меташе пред тълпата и зад него се вееше американското знаме се насрахме да се хилим.
НИКОГА не съм и очаквала Спайдъра да е Оскарова драма. Филмът даже ми надмина очакванията в известен смисъл и съм що-годе доволна, изключая онзи момент(и), на който(които) се хилих
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е луд ли сиDemandred wrote:Тотална комедия отвсякъде, особено в моментите, които се предполагаше да са драматични и сериозни. Ужасно слаб Тоби Магуайър, нелеп диалог, плосък сюжет и за мен лично не чак толкова впечатляващи ефекти. Слаб филм с две думи.
Добре, че беше Брус Кембъл на линия да осигури единствената наистина добра сцена
And you can't dance with a devil on your back...
Чети следващите постове, писал съм, че филмът е весел.
Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните.
Така че не е тотално прецакване за мен филма, въпреки множество досадни и дразнещи сцени.
Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Е Спайди още при създаването си е пълен смех. За мене нищо по него не си заслужава гледането. Филма няма основата да ме изкефи квото и да вкарат като ефекти вътре.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Именно. Мен си ме кефи именно заради собствените му иронични и саркастични коментарчета, които бяха жестоко пресъздадени в анимацията, тук леко куцат или въобще не впечатляват на фона на сълзите...Другото, което си харесвам относно спайди е това, че (поне в анимацията, която уж е по комиксите - тях не съм ги чел особено сериозно) много често го спукват от бой и той спасява деня някак си между другото - което във филмите далеч не е така...Освен това - няколко особено култови и прекрасни villain-a - Крейвън, Венъм, Карнидж, двата (трите) Гоблина, Кингпин. Единствените злодеи, които са ми по на сърце са в Батман и в Екс Мен.
Е,злодеите от Xmen кефят.А на мен любимият ми злодей от Spiderman е онзи ,който е гадже на русото момиче и после става полуприлеп.Поне в анимацията си го имаше.Аз комиксите не съм ги чела.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
- BaYa
- Forsaken
Да си кажа че го гледах и аз. И мнооооооого, ама ммнооого се смях!
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
- Spoiler: show
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ми не. Разликата е, че сибиотичният Спайди не е мръхляк и танцува зверски. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.