Spider-Man 3
Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драмаElayne wrote:Именно, а Никола щеше да ме застреля като се позасмях, толкова кръвнишки ме гледаше.Pugsley wrote:Бтв съвсем прилично мое да се направи комедийка от филма. Като се меташе пред тълпата и зад него се вееше американското знаме се насрахме да се хилим.
НИКОГА не съм и очаквала Спайдъра да е Оскарова драма. Филмът даже ми надмина очакванията в известен смисъл и съм що-годе доволна, изключая онзи момент(и), на който(които) се хилих
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е луд ли сиDemandred wrote:Тотална комедия отвсякъде, особено в моментите, които се предполагаше да са драматични и сериозни. Ужасно слаб Тоби Магуайър, нелеп диалог, плосък сюжет и за мен лично не чак толкова впечатляващи ефекти. Слаб филм с две думи.
Добре, че беше Брус Кембъл на линия да осигури единствената наистина добра сцена
And you can't dance with a devil on your back...
Чети следващите постове, писал съм, че филмът е весел.
Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните.
Така че не е тотално прецакване за мен филма, въпреки множество досадни и дразнещи сцени.
Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Именно. Мен си ме кефи именно заради собствените му иронични и саркастични коментарчета, които бяха жестоко пресъздадени в анимацията, тук леко куцат или въобще не впечатляват на фона на сълзите...Другото, което си харесвам относно спайди е това, че (поне в анимацията, която уж е по комиксите - тях не съм ги чел особено сериозно) много често го спукват от бой и той спасява деня някак си между другото - което във филмите далеч не е така...Освен това - няколко особено култови и прекрасни villain-a - Крейвън, Венъм, Карнидж, двата (трите) Гоблина, Кингпин. Единствените злодеи, които са ми по на сърце са в Батман и в Екс Мен.
Е,злодеите от Xmen кефят.А на мен любимият ми злодей от Spiderman е онзи ,който е гадже на русото момиче и после става полуприлеп.Поне в анимацията си го имаше.Аз комиксите не съм ги чела.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
- BaYa
- Forsaken
Да си кажа че го гледах и аз. И мнооооооого, ама ммнооого се смях!
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
- Spoiler: show
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ми не. Разликата е, че сибиотичният Спайди не е мръхляк и танцува зверски. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.