Spider-Man 3

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 17, 2007 4:43 pm

:lol: Ха-ха-ха, Дем го е гледал! :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 17, 2007 6:14 pm

Elayne wrote:
Pugsley wrote:Бтв съвсем прилично мое да се направи комедийка от филма. Като се меташе пред тълпата и зад него се вееше американското знаме се насрахме да се хилим.
Именно, а Никола щеше да ме застреля като се позасмях, толкова кръвнишки ме гледаше.
Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драма :D .

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 17, 2007 7:54 pm

НИКОГА не съм и очаквала Спайдъра да е Оскарова драма. Филмът даже ми надмина очакванията в известен смисъл и съм що-годе доволна, изключая онзи момент(и), на който(които) се хилих :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu May 17, 2007 8:26 pm

Определено е весел филма, друг е въпроса, че аз се смях най-много в моментите, които се предполагаше да са сериозни и драматични. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 17, 2007 8:34 pm

Е и те де, те просто бяха кухи :). Ама кеф ефектите (поне за мен).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 17, 2007 9:00 pm

Demandred wrote:Тотална комедия отвсякъде, особено в моментите, които се предполагаше да са драматични и сериозни. Ужасно слаб Тоби Магуайър, нелеп диалог, плосък сюжет и за мен лично не чак толкова впечатляващи ефекти. Слаб филм с две думи.

Добре, че беше Брус Кембъл на линия да осигури единствената наистина добра сцена
Е луд ли си :shock: Ами "I'm so emo I'm actually cool" песничката, когато Паркър стана лош?! Ами енгър мениджмънта на Джеймисън? Комедийните моменти бяха култ всичките :)
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu May 17, 2007 9:08 pm

Чети следващите постове, писал съм, че филмът е весел.

Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните. ;) Така че не е тотално прецакване за мен филма, въпреки множество досадни и дразнещи сцени.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri May 18, 2007 12:06 pm

Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драма :D .[/quote]
Добре де,но нали все пак си е филм,а не комиксът. :D

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 02, 2007 12:28 pm

Гледах и аз...
Ненам кво да мисля. Честно!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 02, 2007 12:33 pm

Е Спайди още при създаването си е пълен смех. За мене нищо по него не си заслужава гледането. Филма няма основата да ме изкефи квото и да вкарат като ефекти вътре.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 02, 2007 12:49 pm

Всъщност комиксите имат супер як леко несериозен привкус, въпреки БАХТИ И ДРАМАТА, дето му е животът на тва момче. Ма са остроумни и кефят.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 02, 2007 1:00 pm

Именно. Мен си ме кефи именно заради собствените му иронични и саркастични коментарчета, които бяха жестоко пресъздадени в анимацията, тук леко куцат или въобще не впечатляват на фона на сълзите...Другото, което си харесвам относно спайди е това, че (поне в анимацията, която уж е по комиксите - тях не съм ги чел особено сериозно) много често го спукват от бой и той спасява деня някак си между другото - което във филмите далеч не е така...Освен това - няколко особено култови и прекрасни villain-a - Крейвън, Венъм, Карнидж, двата (трите) Гоблина, Кингпин. Единствените злодеи, които са ми по на сърце са в Батман и в Екс Мен.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 02, 2007 5:42 pm

Е,злодеите от Xmen кефят.А на мен любимият ми злодей от Spiderman е онзи ,който е гадже на русото момиче и после става полуприлеп.Поне в анимацията си го имаше.Аз комиксите не съм ги чела.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 05, 2007 4:56 pm

Да си кажа че го гледах и аз. И мнооооооого, ама ммнооого се смях!
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
Spoiler: show
Значи Добрият Спайди се различава от лошият - когато е със симбианта - понеже носи разрошен бритон/перчем и си рисува с черно моливче/кхол очите?!?!?!?! :shock:
Буаааахахахахахахахахах! Е не, отепах се да се хиля в киното!!! :lol: :mrgreen:
Иначе е средно развлекателен и минимално за препоръчване, по мое мнение!! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 06, 2007 8:58 am

Ми не. Разликата е, че сибиотичният Спайди не е мръхляк и танцува зверски. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.