Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драмаElayne wrote:Именно, а Никола щеше да ме застреля като се позасмях, толкова кръвнишки ме гледаше.Pugsley wrote:Бтв съвсем прилично мое да се направи комедийка от филма. Като се меташе пред тълпата и зад него се вееше американското знаме се насрахме да се хилим.
Е луд ли сиDemandred wrote:Тотална комедия отвсякъде, особено в моментите, които се предполагаше да са драматични и сериозни. Ужасно слаб Тоби Магуайър, нелеп диалог, плосък сюжет и за мен лично не чак толкова впечатляващи ефекти. Слаб филм с две думи.
Добре, че беше Брус Кембъл на линия да осигури единствената наистина добра сцена
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests