Spider-Man 3

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 17, 2007 4:43 pm

:lol: Ха-ха-ха, Дем го е гледал! :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 17, 2007 6:14 pm

Elayne wrote:
Pugsley wrote:Бтв съвсем прилично мое да се направи комедийка от филма. Като се меташе пред тълпата и зад него се вееше американското знаме се насрахме да се хилим.
Именно, а Никола щеше да ме застреля като се позасмях, толкова кръвнишки ме гледаше.
Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драма :D .

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 17, 2007 7:54 pm

НИКОГА не съм и очаквала Спайдъра да е Оскарова драма. Филмът даже ми надмина очакванията в известен смисъл и съм що-годе доволна, изключая онзи момент(и), на който(които) се хилих :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu May 17, 2007 8:26 pm

Определено е весел филма, друг е въпроса, че аз се смях най-много в моментите, които се предполагаше да са сериозни и драматични. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 17, 2007 8:34 pm

Е и те де, те просто бяха кухи :). Ама кеф ефектите (поне за мен).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 17, 2007 9:00 pm

Demandred wrote:Тотална комедия отвсякъде, особено в моментите, които се предполагаше да са драматични и сериозни. Ужасно слаб Тоби Магуайър, нелеп диалог, плосък сюжет и за мен лично не чак толкова впечатляващи ефекти. Слаб филм с две думи.

Добре, че беше Брус Кембъл на линия да осигури единствената наистина добра сцена
Е луд ли си :shock: Ами "I'm so emo I'm actually cool" песничката, когато Паркър стана лош?! Ами енгър мениджмънта на Джеймисън? Комедийните моменти бяха култ всичките :)
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu May 17, 2007 9:08 pm

Чети следващите постове, писал съм, че филмът е весел.

Смях се с глас на доста места, и на тези, които се предполагаше да са смешни, и на драматичните. ;) Така че не е тотално прецакване за мен филма, въпреки множество досадни и дразнещи сцени.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri May 18, 2007 12:06 pm

Омг не е до това, гледах те кръвнишки, защото ми е дотук от хора, които отиват на филм по комикс и после са в шок защо не бил оскарова драма :D .[/quote]
Добре де,но нали все пак си е филм,а не комиксът. :D

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 02, 2007 12:28 pm

Гледах и аз...
Ненам кво да мисля. Честно!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 02, 2007 12:33 pm

Е Спайди още при създаването си е пълен смех. За мене нищо по него не си заслужава гледането. Филма няма основата да ме изкефи квото и да вкарат като ефекти вътре.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 02, 2007 12:49 pm

Всъщност комиксите имат супер як леко несериозен привкус, въпреки БАХТИ И ДРАМАТА, дето му е животът на тва момче. Ма са остроумни и кефят.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 02, 2007 1:00 pm

Именно. Мен си ме кефи именно заради собствените му иронични и саркастични коментарчета, които бяха жестоко пресъздадени в анимацията, тук леко куцат или въобще не впечатляват на фона на сълзите...Другото, което си харесвам относно спайди е това, че (поне в анимацията, която уж е по комиксите - тях не съм ги чел особено сериозно) много често го спукват от бой и той спасява деня някак си между другото - което във филмите далеч не е така...Освен това - няколко особено култови и прекрасни villain-a - Крейвън, Венъм, Карнидж, двата (трите) Гоблина, Кингпин. Единствените злодеи, които са ми по на сърце са в Батман и в Екс Мен.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 02, 2007 5:42 pm

Е,злодеите от Xmen кефят.А на мен любимият ми злодей от Spiderman е онзи ,който е гадже на русото момиче и после става полуприлеп.Поне в анимацията си го имаше.Аз комиксите не съм ги чела.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 05, 2007 4:56 pm

Да си кажа че го гледах и аз. И мнооооооого, ама ммнооого се смях!
Относно комиксите, все пак не е за забравяне че доста години (не знам даже дали и все още) Kevin Smith беше сценаристът (Ммммда, същият Кевин Смит от Клеркс и пр.) така че сарказмът и иронията в комикса са си на място и в тон.
Но за 3та част:
Spoiler: show
Значи Добрият Спайди се различава от лошият - когато е със симбианта - понеже носи разрошен бритон/перчем и си рисува с черно моливче/кхол очите?!?!?!?! :shock:
Буаааахахахахахахахахах! Е не, отепах се да се хиля в киното!!! :lol: :mrgreen:
Иначе е средно развлекателен и минимално за препоръчване, по мое мнение!! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 06, 2007 8:58 am

Ми не. Разликата е, че сибиотичният Спайди не е мръхляк и танцува зверски. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.