Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Fri Nov 25, 2011 10:41 am

Moridin wrote:Да, има канон, който е официален и публикуван от БАН. Дали ще го спазва човек, си е негова/нейна работа.
+ 1 :)
Правилата са въведени именно за да се избягват дискусиите, чуденето и пропадането във всемирен хаос.
Нещо като правилата за движение по пътищата - спазваш ги, без да им разсъждаваш по логиката, и ако си хитър, не дебатираш с катаджия 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 25, 2011 10:53 am

Всяко правило е предпоследно ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sat Nov 26, 2011 6:00 pm

Ако беше смешно, щеше да е за "вицове":
Image
Hemos pasado!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Nov 26, 2011 9:31 pm

Zeiss_optik wrote:Ако беше смешно, щеше да е за "вицове":
Мдам, иначе казано - viewtopic.php?p=261861#261861 и последвалата дискусия. :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sat Nov 26, 2011 9:44 pm

Затова го пускам в "Споделете пак". :lol:
Освен това... някак си сме свикнали с циганския правопис, свикнали сме и с циганската наглост.
Искам обаче да обърна внимание на циганското самочувствие: "Световен медицински център - рома", който ще представлява България, Европа и света.
Hemos pasado!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Nov 26, 2011 10:00 pm

Ъъъъъ, темата всъщност се казва така, защото е второ издание на "Споделете", която стана твърде дълга и мина в архивите, но както и да е :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Nov 26, 2011 11:02 pm

Пък аз само искам да поправя Цайса, че центърът въопште не е медицински, а е милицински! Много мола! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Nov 27, 2011 10:52 am

У нас имаме 3 активни компютъра, но явно всичките принадлежат на жена ми... Работният й лаптоп, домашният лаптоп и когато опре ножа до кокала и работният й лаптоп не се е прибрал вкъщи за уикенда - геймърския ми десктоп (който, държа да отбележа, съм отгледал от малък и ъпгрейдвал с любов години наред). На последния наскоро направих грешката да му сложа Линукс, докато се чудех какво да правя една вечер. А излиза, че през Линукс на жената й е най-лесно да си пуска някакви химически сметки, та отвреме навреме директно конфискува машината (примерно в момента, защото й щукна да работи в 12 вечерта, точно докато ми се цъкаше Serious Sam 3).
Друг въпрос е, че на мен като ми се доползва домашния лаптоп, обикновено с леко присъскване ми се казва да си ходя отатъка на десктопа...
Споделянето на техника е такова прекрасно нещо! :mrgreen:
Last edited by AlDim on Sun Nov 27, 2011 7:04 pm, edited 1 time in total.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sun Nov 27, 2011 12:02 pm

Marfa wrote:Пък аз само искам да поправя Цайса, че центърът въопште не е медицински, а е милицински! Много мола! :evil:
Посипвам си главата с пепел!:oops:
Наистина е милицински. И все пак - световен!
AlDim wrote:У нас имаме 3 активни компютъра, но явно всичките принадлежат на жена ми...

И аз съм горе-долу в това положение, но с едно PC и един лаптоп. :oops:
Но като гледам - изход има! Дай да спретнем една фондация за някакъв център, какъвто ще да е - стига да е световен и да е "рома". И Фандукова моментално ще ни даде кюмпютур. А ако е в добро настроение - и квадратура. :)
Ако пък нашият световен център е търговски - и нибустръгач може да ни отпуснат. Даже два - един за тебе и един за мене! :mrgreen:
Hemos pasado!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 27, 2011 8:25 pm

Еййййййййййййй, жив да го ожалиш тоя моя Сашо... Всичката техника в къщата съм я окупирала, a на него съм му оставила само Xbox360, PS2, PS3, Wii, PSP, Nintendo DS, Sega Dreamcast, Kinect, десктопа и 52 инчовия телевизор. От тия се случва да ползвам рядко телевизора, десктопа и ПС3-то на което гледаме филми СЕМЕЙНО, а не само аз. Вчера по случайност ми изтрябва да ползвам десктопа, с което прецаках на Сашо жизненоважната игра на Сириъс Сам 3. Сашко, разбира се, можеше да си играе на някоя от многото изброени горе конзоли, обаче последния му експеримент с връзването на десктопа към телевизора постигна това, че Убунту на десктопа разпознава САМО телевизора и се наложи да окупирам и него.

Сашко реагира на това, седейки до мен, издавайки странни звуци с устни и зъби, кат малките деца, и питайки ме на всеки 3 минути кога може да си играе играта, пак кат малките деца. Докато аз се борех с приготвянето на инпут файл с над 100 000 текстови реда на някъв 52 инчов телевизор - все едно съм в кинозала, ебаси. Изтекоха ми очите, скъсах си нервите с безумно бавната връзка към клъстера, а това мучеше некохерентно от скука до мен, докато накрая реши да си легне нацупено. Разбира се, в тоя момент той можеше да се разполага както си иска с МОИТЕ лаптоп и таблет, или с НЕГОВИТЕ PSP и Nintendo DS, но очевидно НИЩО друго не можеше да замени Сириъс Сам 3. Изобщо, детска радост, шарени бонбонки...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 27, 2011 8:39 pm

:rofl: :rofl:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Nov 27, 2011 9:10 pm

Xellos wrote::rofl: :rofl:
+100000000000000000000+ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbsup:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Nov 27, 2011 10:34 pm

На вас ви е много смешно, ама аз му съчувствам на човека че до скоро време бяхме аз и двете ми сетри на един компютър и беше ад. Не дай боже да седна за повече от час и половина :arrow: ЦЯЛ ДЕН СЕДИШ ТАМ!
Та и аз висях така до компа докато се изнервят и станат. :lol:
И като сме на тая тема искам да споделя колко несправедлив е светът. Познавам хора които имат ебаси лаптопите и компютрите и ги ползват само за филми с нормално качество, чат и прочее. А аз който имам неистовата жажда да играя съм заседнал с ебахти щайгата. :(
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Nov 27, 2011 10:53 pm

Мда, добре, че нямате деца още, е тогава вече няма да ви стига техниката със сигурност :) Единствено факта, че ще са залепени нон-стоп там ме спира да връча на децата един лаптоп - та на този етап окупират моя комп, когато са в къщи :) Което за мен е търпимо, понеже цял ден седя на него и вечер леко ми е писнало :) Но за телевизора няма да говоря изобщо, там освен детски програми рядко гледаме нещо друго :roll: Добре, че си имам афинитет към анимации и т.н, че иначе горко ми :lol:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Nov 28, 2011 5:09 pm

Amelia wrote:Еййййййййййййй, жив да го ожалиш тоя моя Сашо... Всичката техника в къщата съм я окупирала, a на него съм му оставила само Xbox360, PS2, PS3, Wii, PSP, Nintendo DS, Sega Dreamcast, Kinect, десктопа и 52 инчовия телевизор. От тия се случва да ползвам рядко телевизора, десктопа и ПС3-то на което гледаме филми СЕМЕЙНО, а не само аз. Вчера по случайност ми изтрябва да ползвам десктопа, с което прецаках на Сашо жизненоважната игра на Сириъс Сам 3. Сашко, разбира се, можеше да си играе на някоя от многото изброени горе конзоли, обаче последния му експеримент с връзването на десктопа към телевизора постигна това, че Убунту на десктопа разпознава САМО телевизора и се наложи да окупирам и него.

Сашко реагира на това, седейки до мен, издавайки странни звуци с устни и зъби, кат малките деца, и питайки ме на всеки 3 минути кога може да си играе играта, пак кат малките деца. Докато аз се борех с приготвянето на инпут файл с над 100 000 текстови реда на някъв 52 инчов телевизор - все едно съм в кинозала, ебаси. Изтекоха ми очите, скъсах си нервите с безумно бавната връзка към клъстера, а това мучеше некохерентно от скука до мен, докато накрая реши да си легне нацупено. Разбира се, в тоя момент той можеше да се разполага както си иска с МОИТЕ лаптоп и таблет, или с НЕГОВИТЕ PSP и Nintendo DS, но очевидно НИЩО друго не можеше да замени Сириъс Сам 3. Изобщо, детска радост, шарени бонбонки...
От друга страна Сашко е решил да преглътне и да си легне, като голям човек, а ти мрънкаш по форумите, кат малките деца. :thumbsup: :plez: