Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Fri Nov 25, 2011 10:41 am

Moridin wrote:Да, има канон, който е официален и публикуван от БАН. Дали ще го спазва човек, си е негова/нейна работа.
+ 1 :)
Правилата са въведени именно за да се избягват дискусиите, чуденето и пропадането във всемирен хаос.
Нещо като правилата за движение по пътищата - спазваш ги, без да им разсъждаваш по логиката, и ако си хитър, не дебатираш с катаджия 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 25, 2011 10:53 am

Всяко правило е предпоследно ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sat Nov 26, 2011 6:00 pm

Ако беше смешно, щеше да е за "вицове":
Image
Hemos pasado!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Nov 26, 2011 9:31 pm

Zeiss_optik wrote:Ако беше смешно, щеше да е за "вицове":
Мдам, иначе казано - viewtopic.php?p=261861#261861 и последвалата дискусия. :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sat Nov 26, 2011 9:44 pm

Затова го пускам в "Споделете пак". :lol:
Освен това... някак си сме свикнали с циганския правопис, свикнали сме и с циганската наглост.
Искам обаче да обърна внимание на циганското самочувствие: "Световен медицински център - рома", който ще представлява България, Европа и света.
Hemos pasado!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Nov 26, 2011 10:00 pm

Ъъъъъ, темата всъщност се казва така, защото е второ издание на "Споделете", която стана твърде дълга и мина в архивите, но както и да е :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Nov 26, 2011 11:02 pm

Пък аз само искам да поправя Цайса, че центърът въопште не е медицински, а е милицински! Много мола! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Nov 27, 2011 10:52 am

У нас имаме 3 активни компютъра, но явно всичките принадлежат на жена ми... Работният й лаптоп, домашният лаптоп и когато опре ножа до кокала и работният й лаптоп не се е прибрал вкъщи за уикенда - геймърския ми десктоп (който, държа да отбележа, съм отгледал от малък и ъпгрейдвал с любов години наред). На последния наскоро направих грешката да му сложа Линукс, докато се чудех какво да правя една вечер. А излиза, че през Линукс на жената й е най-лесно да си пуска някакви химически сметки, та отвреме навреме директно конфискува машината (примерно в момента, защото й щукна да работи в 12 вечерта, точно докато ми се цъкаше Serious Sam 3).
Друг въпрос е, че на мен като ми се доползва домашния лаптоп, обикновено с леко присъскване ми се казва да си ходя отатъка на десктопа...
Споделянето на техника е такова прекрасно нещо! :mrgreen:
Last edited by AlDim on Sun Nov 27, 2011 7:04 pm, edited 1 time in total.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Sun Nov 27, 2011 12:02 pm

Marfa wrote:Пък аз само искам да поправя Цайса, че центърът въопште не е медицински, а е милицински! Много мола! :evil:
Посипвам си главата с пепел!:oops:
Наистина е милицински. И все пак - световен!
AlDim wrote:У нас имаме 3 активни компютъра, но явно всичките принадлежат на жена ми...

И аз съм горе-долу в това положение, но с едно PC и един лаптоп. :oops:
Но като гледам - изход има! Дай да спретнем една фондация за някакъв център, какъвто ще да е - стига да е световен и да е "рома". И Фандукова моментално ще ни даде кюмпютур. А ако е в добро настроение - и квадратура. :)
Ако пък нашият световен център е търговски - и нибустръгач може да ни отпуснат. Даже два - един за тебе и един за мене! :mrgreen:
Hemos pasado!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 27, 2011 8:25 pm

Еййййййййййййй, жив да го ожалиш тоя моя Сашо... Всичката техника в къщата съм я окупирала, a на него съм му оставила само Xbox360, PS2, PS3, Wii, PSP, Nintendo DS, Sega Dreamcast, Kinect, десктопа и 52 инчовия телевизор. От тия се случва да ползвам рядко телевизора, десктопа и ПС3-то на което гледаме филми СЕМЕЙНО, а не само аз. Вчера по случайност ми изтрябва да ползвам десктопа, с което прецаках на Сашо жизненоважната игра на Сириъс Сам 3. Сашко, разбира се, можеше да си играе на някоя от многото изброени горе конзоли, обаче последния му експеримент с връзването на десктопа към телевизора постигна това, че Убунту на десктопа разпознава САМО телевизора и се наложи да окупирам и него.

Сашко реагира на това, седейки до мен, издавайки странни звуци с устни и зъби, кат малките деца, и питайки ме на всеки 3 минути кога може да си играе играта, пак кат малките деца. Докато аз се борех с приготвянето на инпут файл с над 100 000 текстови реда на някъв 52 инчов телевизор - все едно съм в кинозала, ебаси. Изтекоха ми очите, скъсах си нервите с безумно бавната връзка към клъстера, а това мучеше некохерентно от скука до мен, докато накрая реши да си легне нацупено. Разбира се, в тоя момент той можеше да се разполага както си иска с МОИТЕ лаптоп и таблет, или с НЕГОВИТЕ PSP и Nintendo DS, но очевидно НИЩО друго не можеше да замени Сириъс Сам 3. Изобщо, детска радост, шарени бонбонки...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 27, 2011 8:39 pm

:rofl: :rofl:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Nov 27, 2011 9:10 pm

Xellos wrote::rofl: :rofl:
+100000000000000000000+ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbsup:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Nov 27, 2011 10:34 pm

На вас ви е много смешно, ама аз му съчувствам на човека че до скоро време бяхме аз и двете ми сетри на един компютър и беше ад. Не дай боже да седна за повече от час и половина :arrow: ЦЯЛ ДЕН СЕДИШ ТАМ!
Та и аз висях така до компа докато се изнервят и станат. :lol:
И като сме на тая тема искам да споделя колко несправедлив е светът. Познавам хора които имат ебаси лаптопите и компютрите и ги ползват само за филми с нормално качество, чат и прочее. А аз който имам неистовата жажда да играя съм заседнал с ебахти щайгата. :(
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Nov 27, 2011 10:53 pm

Мда, добре, че нямате деца още, е тогава вече няма да ви стига техниката със сигурност :) Единствено факта, че ще са залепени нон-стоп там ме спира да връча на децата един лаптоп - та на този етап окупират моя комп, когато са в къщи :) Което за мен е търпимо, понеже цял ден седя на него и вечер леко ми е писнало :) Но за телевизора няма да говоря изобщо, там освен детски програми рядко гледаме нещо друго :roll: Добре, че си имам афинитет към анимации и т.н, че иначе горко ми :lol:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Nov 28, 2011 5:09 pm

Amelia wrote:Еййййййййййййй, жив да го ожалиш тоя моя Сашо... Всичката техника в къщата съм я окупирала, a на него съм му оставила само Xbox360, PS2, PS3, Wii, PSP, Nintendo DS, Sega Dreamcast, Kinect, десктопа и 52 инчовия телевизор. От тия се случва да ползвам рядко телевизора, десктопа и ПС3-то на което гледаме филми СЕМЕЙНО, а не само аз. Вчера по случайност ми изтрябва да ползвам десктопа, с което прецаках на Сашо жизненоважната игра на Сириъс Сам 3. Сашко, разбира се, можеше да си играе на някоя от многото изброени горе конзоли, обаче последния му експеримент с връзването на десктопа към телевизора постигна това, че Убунту на десктопа разпознава САМО телевизора и се наложи да окупирам и него.

Сашко реагира на това, седейки до мен, издавайки странни звуци с устни и зъби, кат малките деца, и питайки ме на всеки 3 минути кога може да си играе играта, пак кат малките деца. Докато аз се борех с приготвянето на инпут файл с над 100 000 текстови реда на някъв 52 инчов телевизор - все едно съм в кинозала, ебаси. Изтекоха ми очите, скъсах си нервите с безумно бавната връзка към клъстера, а това мучеше некохерентно от скука до мен, докато накрая реши да си легне нацупено. Разбира се, в тоя момент той можеше да се разполага както си иска с МОИТЕ лаптоп и таблет, или с НЕГОВИТЕ PSP и Nintendo DS, но очевидно НИЩО друго не можеше да замени Сириъс Сам 3. Изобщо, детска радост, шарени бонбонки...
От друга страна Сашко е решил да преглътне и да си легне, като голям човек, а ти мрънкаш по форумите, кат малките деца. :thumbsup: :plez: