Хари Потър и Орденът на Феникса!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:47 am

Celeborn Dumbledore wrote:
Deathly Hallows & Legacy of the Force – дежа вю на страха?
Дни преди излизането на седмата и последна книга от поредицата “Хари Потър”, изглежда, че гибелта на най-обичания герой в историята не само на фентъзито, но и на литературата, е неизбежна. Всички коментари както от страна на самата Дж. К. Роулинг, така и от страна на редакторите и или пък на актьорите, водят в тази посока. “Някои хора ще презрат седмата част”, каза шотландската авторка, а самия Даниел Радклиф, който играе Хари във филмите, сподели, че очаква “героична смърт” за своя герой. Дори Кристофър Паолини и Ед Спийлърс от конкурентната поредица за Ерагон казаха, че очакват Хари да влезе в традицията на трагичните герои, които жертват себе си, за да спрат силите на мрака, аз самият лично се опасявам от същото и доколкото мога, се подготвям психологически за предстоящото.
ПП: А тая глупост от къде си я измъкнал? Тъпо е написана, градяща се на догатки и сравнения, които са абсурдни.
http://www.citadelata.com/index.php?show=793

Що така ругаеш хубавия сайт? :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Mon Jul 16, 2007 6:57 am

Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Искрено се надявам това да е било гадна инсинуация.

Ако някой иска да прочете глупостта, да каже ще постна линк в спойлър таг.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Jul 16, 2007 8:09 am

По всяка вероятност е някаква инсинуация. ОСтана една седмица горе-долу до издаването на книгата и сега са луднали всички.
А пък и мерките за сигурност за тези книги са доста луди - така че е малко вероятно да е изтекло нещо. По-скоро някой добре-написан фенфикшън.
Така и така става дума за филма, гледах го и аз наскоро, даже на ИМАКС. Не беше лошо филмчето, но на моменти предърпваше. Последните 20-ина минути бяха хубави (особенно с ИМАКС ефектите), но според мене не си струва да се ходи на ИМАКС само за тях. (идея си нямам за цените в София, но си представям че не е много евтно) Имаше 3-Д ефект на много неща, но далеч не на всичко.
Ако някой иска да пита нещо конкретно за ефектите, да пита.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 9:16 am

Ние в 3Д в София гледаме само сношаващи се игуани и космонавти. :? Нищо друго ни не пускат.

За ефектите бих питал дали са поне колкото в четворката, ма надявам се, се подразбира. Ако не, :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Jul 16, 2007 12:05 pm

Ама на Даниел Радклиф какви са му сочни веждите :yay: Гостува на Лари Кинг и се разтичам по стола :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:27 pm

Garo special. :spite: 12+
Spoiler: show
Image
Image
Image

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Jul 16, 2007 12:31 pm

Ми то мойто дупе същото :) Едно към едно :)
Той бил притеснен само първата вечер от голите снимки, но на втората вече се чувствал доста комфортно. Явно са го посрещнали "топло" и "приятелски" :suck:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:36 pm

То това е направо от театрална постановка. :shock: Само не знам тоз жребец как го изкарват и свалят от сцената.

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Jul 17, 2007 11:37 am

Статията ми е за приликите около начина, по който се създава медийна истерия - сега около ХП 7, преди месец, в малка сфера, ест, около LotF - Sacrifice.
Ако спойлърите на Алекс са верни, става дума за почти идентичен резултат, даже косите на жертвите са еднакви :P
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jul 17, 2007 2:50 pm

Alexis wrote:Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Ами, по-логично ще е, ако в края се окаже, че Хари се самонабутал в аутистична илюзия, за да контрира истинския свят, и никакъв Хогуортс не съществува.

Но Роулинг няма да посмее, щото ше последва цунами от самоубийства сред феновете, осъзнали, че са в подобно положение. :wink:

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Jul 17, 2007 7:20 pm

Лийквана е книгата вече. Със сигурност е истиниската книга, защото файлът не е пдф скан а снимки на всяка страница със дигитална камера. А такова нещо е невъзможно в фотошоп.
Имаше спекулация че понеже на снимките има серийния номер на фотоапарата могат да проследят пирата и да му покажат къде зимуват раците....
Не прочетох книгата за да не се оспойля яко, но прегледах съдържанието и по имената на главите май няма "всияко е било сън" ендинг.
Торрентите са в Пийръбей, теглете ако сте на зор.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 17, 2007 8:37 pm

ПИСНА ми от тия "лийкнати" книги, спойлери за финала и т.н., наистина ми писна! Шадоуданс НЕ Е пиратски сайт и определено не е мястото за "ОМГ, НАКРАЯ УБИВАТ БАБАТА НА ДЪДЛИ!" коментари...
And you can't dance with a devil on your back...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Jul 17, 2007 10:33 pm

Roland wrote:ПИСНА ми от тия "лийкнати" книги, спойлери за финала и т.н., наистина ми писна! Шадоуданс НЕ Е пиратски сайт и определено не е мястото за "ОМГ, НАКРАЯ УБИВАТ БАБАТА НА ДЪДЛИ!" коментари...
дет уас найс :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 18, 2007 11:16 am

shayhiri wrote:
Alexis wrote:Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Ами, по-логично ще е, ако в края се окаже, че Хари се самонабутал в аутистична илюзия, за да контрира истинския свят, и никакъв Хогуортс не съществува.

Но Роулинг няма да посмее, щото ше последва цунами от самоубийства сред феновете, осъзнали, че са в подобно положение. :wink:
:lol: :lol: :lol: А дано!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 12:25 pm

некво организирано ходене?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam