Хари Потър и Орденът на Феникса!

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:47 am

Celeborn Dumbledore wrote:
Deathly Hallows & Legacy of the Force – дежа вю на страха?
Дни преди излизането на седмата и последна книга от поредицата “Хари Потър”, изглежда, че гибелта на най-обичания герой в историята не само на фентъзито, но и на литературата, е неизбежна. Всички коментари както от страна на самата Дж. К. Роулинг, така и от страна на редакторите и или пък на актьорите, водят в тази посока. “Някои хора ще презрат седмата част”, каза шотландската авторка, а самия Даниел Радклиф, който играе Хари във филмите, сподели, че очаква “героична смърт” за своя герой. Дори Кристофър Паолини и Ед Спийлърс от конкурентната поредица за Ерагон казаха, че очакват Хари да влезе в традицията на трагичните герои, които жертват себе си, за да спрат силите на мрака, аз самият лично се опасявам от същото и доколкото мога, се подготвям психологически за предстоящото.
ПП: А тая глупост от къде си я измъкнал? Тъпо е написана, градяща се на догатки и сравнения, които са абсурдни.
http://www.citadelata.com/index.php?show=793

Що така ругаеш хубавия сайт? :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Mon Jul 16, 2007 6:57 am

Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Искрено се надявам това да е било гадна инсинуация.

Ако някой иска да прочете глупостта, да каже ще постна линк в спойлър таг.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Jul 16, 2007 8:09 am

По всяка вероятност е някаква инсинуация. ОСтана една седмица горе-долу до издаването на книгата и сега са луднали всички.
А пък и мерките за сигурност за тези книги са доста луди - така че е малко вероятно да е изтекло нещо. По-скоро някой добре-написан фенфикшън.
Така и така става дума за филма, гледах го и аз наскоро, даже на ИМАКС. Не беше лошо филмчето, но на моменти предърпваше. Последните 20-ина минути бяха хубави (особенно с ИМАКС ефектите), но според мене не си струва да се ходи на ИМАКС само за тях. (идея си нямам за цените в София, но си представям че не е много евтно) Имаше 3-Д ефект на много неща, но далеч не на всичко.
Ако някой иска да пита нещо конкретно за ефектите, да пита.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 9:16 am

Ние в 3Д в София гледаме само сношаващи се игуани и космонавти. :? Нищо друго ни не пускат.

За ефектите бих питал дали са поне колкото в четворката, ма надявам се, се подразбира. Ако не, :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Jul 16, 2007 12:05 pm

Ама на Даниел Радклиф какви са му сочни веждите :yay: Гостува на Лари Кинг и се разтичам по стола :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:27 pm

Garo special. :spite: 12+
Spoiler: show
Image
Image
Image

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Jul 16, 2007 12:31 pm

Ми то мойто дупе същото :) Едно към едно :)
Той бил притеснен само първата вечер от голите снимки, но на втората вече се чувствал доста комфортно. Явно са го посрещнали "топло" и "приятелски" :suck:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 16, 2007 12:36 pm

То това е направо от театрална постановка. :shock: Само не знам тоз жребец как го изкарват и свалят от сцената.

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Jul 17, 2007 11:37 am

Статията ми е за приликите около начина, по който се създава медийна истерия - сега около ХП 7, преди месец, в малка сфера, ест, около LotF - Sacrifice.
Ако спойлърите на Алекс са верни, става дума за почти идентичен резултат, даже косите на жертвите са еднакви :P
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jul 17, 2007 2:50 pm

Alexis wrote:Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Ами, по-логично ще е, ако в края се окаже, че Хари се самонабутал в аутистична илюзия, за да контрира истинския свят, и никакъв Хогуортс не съществува.

Но Роулинг няма да посмее, щото ше последва цунами от самоубийства сред феновете, осъзнали, че са в подобно положение. :wink:

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Jul 17, 2007 7:20 pm

Лийквана е книгата вече. Със сигурност е истиниската книга, защото файлът не е пдф скан а снимки на всяка страница със дигитална камера. А такова нещо е невъзможно в фотошоп.
Имаше спекулация че понеже на снимките има серийния номер на фотоапарата могат да проследят пирата и да му покажат къде зимуват раците....
Не прочетох книгата за да не се оспойля яко, но прегледах съдържанието и по имената на главите май няма "всияко е било сън" ендинг.
Торрентите са в Пийръбей, теглете ако сте на зор.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 17, 2007 8:37 pm

ПИСНА ми от тия "лийкнати" книги, спойлери за финала и т.н., наистина ми писна! Шадоуданс НЕ Е пиратски сайт и определено не е мястото за "ОМГ, НАКРАЯ УБИВАТ БАБАТА НА ДЪДЛИ!" коментари...
And you can't dance with a devil on your back...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Jul 17, 2007 10:33 pm

Roland wrote:ПИСНА ми от тия "лийкнати" книги, спойлери за финала и т.н., наистина ми писна! Шадоуданс НЕ Е пиратски сайт и определено не е мястото за "ОМГ, НАКРАЯ УБИВАТ БАБАТА НА ДЪДЛИ!" коментари...
дет уас найс :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 18, 2007 11:16 am

shayhiri wrote:
Alexis wrote:Не, че няма да се радвам, ако Хари се гътне, но ако скановете, който изпълзяха из нета вчера, са истински, Хари не само че не умира, ами и по-лошо. Няма да кажа повече, но ако епилогът, който видях, е истиски книгата завършва в стил, от който лесно мога да повърна от твърде много захар и боза.

Ами, по-логично ще е, ако в края се окаже, че Хари се самонабутал в аутистична илюзия, за да контрира истинския свят, и никакъв Хогуортс не съществува.

Но Роулинг няма да посмее, щото ше последва цунами от самоубийства сред феновете, осъзнали, че са в подобно положение. :wink:
:lol: :lol: :lol: А дано!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 12:25 pm

некво организирано ходене?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”