Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Jun 14, 2007 2:57 pm

BaYa wrote:
Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.
Не е ли този - http://www.imdb.com/title/tt0096684/ Гледал съм го навремето по германските телевизии, само дето не разбирах и бъкел немски :oops:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 14, 2007 3:08 pm

Мдааааааааааааа!
Тоя е!! Тоя е!!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 15, 2007 6:44 pm

Съжалявам за двата последователни поста, моля някой модератор да ми изтрие предния (дето е един ред, за това че Тюдорс свършвал).

Ами изгледах последния епизод на първи сезон на Тюдорите и съм изключително доволен, кртко ревю - по-надолу. Току-що видях, че втори сезон ЩЕ ИМА от април догодина и даже към убиствения каст се присъединява Питър О'Тул (ще играе папата).

Цялостно впечатление - хубав сериал, изключително бляскав, с перфектен каст, правен с много пари. Прекалено самоцелни секс-сцени и развлачено повествование за мен, в Рим някак си бяха по на място тия работи.

Плюсове:
+Джон Рис Майърс - просто МАЧКА това момче, родено е да е крал. Изблиците му на кралска ярост няма да ги забравя.
+Сам Нийл - един велик (за мен) актьор, който за съжаление хората свързват предимно с Джурасик Парк. Мисля, че в този сериал показа на какво е способен
+Костюмите - тука успяха да скрият топката дори на Рим (само по този пункт слава Богу;) ). Хенри ако не слага едно 50 различни дрехи само през първия сезон...
+Всичките дворцови политически и дипломатически интриги
+Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
+Начинът, по който Реформацията си пропука път напред в последния епизод

Минуси:
-Прекалееееееено дълъг развод, в 3-4 серии направо НИЩО друго не се случва
-Абсолютно излишни сюжетни линии на някакви осмостепенни герои като музиканта-бисексуален. И не, оказа се че няма никаква връзка с основната
-Натрапени секс-сцени, който на моменти ХИЧ не са на място
-Силен, но сравнен с един исторически сериал на ХБО за едни двама войници лекинко бледнее :wink:

Забравих да кажа, че последния епизод се гледа на един дъх.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 10:37 pm

The Shield 2 сезон свален :) 3ти ли остана са липса?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 19, 2007 12:45 pm

Почна се с летните сериали - 4400 стартира 4ти сезон миналия ден, Weeds тръгва пак на 13ти август, Декстър - чак на 30ти септември. Тия са по-важните според мен.

Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.

п.с. Ники, голямо мерси за Щитът предварително!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 12:54 pm

Мяу :). Аз отново се зарибих по Heroes, следват 19 епизод и останалите до 23. Много надъхващо сериалче и историята не те пуска, искаш да видиш какво ще стане по-нататък. Дотук най-скучната сюжетна линия е донякъде на Ники/Джесика, за сметка на това Сайлър/Питър е просто жестоко :).

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Jun 19, 2007 1:55 pm

Двамата японци рулират, особено Хиро :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 2:01 pm

Мда, любимци са ми. :P

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 19, 2007 2:42 pm

Таз вечер д-р Хаус по Нова свършва :( Ше издърпам квот има останало, няма ко да се прай :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Jun 19, 2007 6:24 pm

Давай Марфе. Цял сезон има за теглене, макар да е малко по-слаб от първите два. Но гледай, струва си. Особено финалът изкърти всичко в мен. Нямам търпение за новия сезон.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Jun 19, 2007 10:49 pm

Muad_Dib wrote: Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.
Аз имам частични, защото спрях да го гледам по собствено желание някъде след 5-6-та серия. Историята е интересна, но има много дразнещи персонажи, поне на мен ми бяха такива. Примерно 2-те хлапета на семейството, което взе Кайл. Твърде много време отделят на училищните отношения, които за американските училища са стереотип във филмите. Но пък има интрига относно същността на Кайл, защо е такъв какъвто е, защо го преследват и т.н. Тази сюжетна нишка е 1-ната, която си струва. Общо взето на мен не ми хареса, не бих го загледала пак, каквато и да е историята.
pulled out

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jun 20, 2007 1:17 am

Понеже ми се пригледа нещо игрално покрай купищата аниме, а постът на Муад_диб ме заинтригува, почнах "Тюдорите" и засега доста радва. Много съм съгласен за Сам Нийл и Джон Рис Майърс, особено за първия. И най-вече няма как да не се съглася с
Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
Дето се вика, тази жена ако ще и да играе във филм на Уве Бол по сценарий на Робърт Станек пак може да се замисля дали да го гледам, така ме грабна. Преувеличавам, разбира се, но не с много. :P

Абе щом не съм почнал да се оплаквам колко е неточен исторически сериала, нито да търся такива грешки в него, значи си го бива, мсиля да си го догледам с кеф, поради щото е доволно зарибяващ.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 20, 2007 9:32 am

Matrim wrote:...
Дето се вика, тази жена ако ще и да играе във филм на Уве Бол по сценарий на Робърт Станек пак може да се замисля дали да го гледам, така ме грабна. ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Как ти се побра на клавиатурата бе, Мат?! :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Jun 20, 2007 11:08 am

Уф, свърши третия сезон на "РеГенезис" - определено под нивото на първите два, ама накрая така заплетоха сюжета, че първо влязоха в областта на научната фантастика, и както се вижда, ще има и четвърти сезон. Всъщност току-що прочетох, че вече са го одобрили, ама дано малко се усмирят, защото тръгна в една такава посока, която изобщо не съм сигурен, че харесвам.
Spoiler: show
В крайна сметка се оказва, че Боб имал някакви особени гени, които позволяват на човек да долавя емоциите на хората, с които общува. В резултат на това, някакъв умопобъркан го убеждава да се присъедини към него, за да пренесат тази способност у всички и да прекратят насилието и неправдата по света. Както казаха, "следващото ниво в човешката еволюция"!
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 20, 2007 3:09 pm

Аз пък догледах Heroes и съм нетърпелива за още, много интересно ми стана, ако и финалът да беше предвидим (поне аз бях сигурна, че така ще стане). Видях и на 4400 новия епизод и след Хироус, 4400 ми се струва голяма боза :(. Изобщо не може да ми върне интереса. То и 3-тият сезон беше зле като цяло, дано този повдигне малко темпото.

Сега умувам между доглеждане на 2-ри сезон и съответно трети на Лост или Трева.