Не е ли този - http://www.imdb.com/title/tt0096684/ Гледал съм го навремето по германските телевизии, само дето не разбирах и бъкел немскиBaYa wrote:Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Съжалявам за двата последователни поста, моля някой модератор да ми изтрие предния (дето е един ред, за това че Тюдорс свършвал).
Ами изгледах последния епизод на първи сезон на Тюдорите и съм изключително доволен, кртко ревю - по-надолу. Току-що видях, че втори сезон ЩЕ ИМА от април догодина и даже към убиствения каст се присъединява Питър О'Тул (ще играе папата).
Цялостно впечатление - хубав сериал, изключително бляскав, с перфектен каст, правен с много пари. Прекалено самоцелни секс-сцени и развлачено повествование за мен, в Рим някак си бяха по на място тия работи.
Плюсове:
+Джон Рис Майърс - просто МАЧКА това момче, родено е да е крал. Изблиците му на кралска ярост няма да ги забравя.
+Сам Нийл - един велик (за мен) актьор, който за съжаление хората свързват предимно с Джурасик Парк. Мисля, че в този сериал показа на какво е способен
+Костюмите - тука успяха да скрият топката дори на Рим (само по този пункт слава Богу;) ). Хенри ако не слага едно 50 различни дрехи само през първия сезон...
+Всичките дворцови политически и дипломатически интриги
+Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
+Начинът, по който Реформацията си пропука път напред в последния епизод
Минуси:
-Прекалееееееено дълъг развод, в 3-4 серии направо НИЩО друго не се случва
-Абсолютно излишни сюжетни линии на някакви осмостепенни герои като музиканта-бисексуален. И не, оказа се че няма никаква връзка с основната
-Натрапени секс-сцени, който на моменти ХИЧ не са на място
-Силен, но сравнен с един исторически сериал на ХБО за едни двама войници лекинко бледнее
Забравих да кажа, че последния епизод се гледа на един дъх.
Ами изгледах последния епизод на първи сезон на Тюдорите и съм изключително доволен, кртко ревю - по-надолу. Току-що видях, че втори сезон ЩЕ ИМА от април догодина и даже към убиствения каст се присъединява Питър О'Тул (ще играе папата).
Цялостно впечатление - хубав сериал, изключително бляскав, с перфектен каст, правен с много пари. Прекалено самоцелни секс-сцени и развлачено повествование за мен, в Рим някак си бяха по на място тия работи.
Плюсове:
+Джон Рис Майърс - просто МАЧКА това момче, родено е да е крал. Изблиците му на кралска ярост няма да ги забравя.
+Сам Нийл - един велик (за мен) актьор, който за съжаление хората свързват предимно с Джурасик Парк. Мисля, че в този сериал показа на какво е способен
+Костюмите - тука успяха да скрият топката дори на Рим (само по този пункт слава Богу;) ). Хенри ако не слага едно 50 различни дрехи само през първия сезон...
+Всичките дворцови политически и дипломатически интриги
+Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
+Начинът, по който Реформацията си пропука път напред в последния епизод
Минуси:
-Прекалееееееено дълъг развод, в 3-4 серии направо НИЩО друго не се случва
-Абсолютно излишни сюжетни линии на някакви осмостепенни герои като музиканта-бисексуален. И не, оказа се че няма никаква връзка с основната
-Натрапени секс-сцени, който на моменти ХИЧ не са на място
-Силен, но сравнен с един исторически сериал на ХБО за едни двама войници лекинко бледнее
Забравих да кажа, че последния епизод се гледа на един дъх.
Почна се с летните сериали - 4400 стартира 4ти сезон миналия ден, Weeds тръгва пак на 13ти август, Декстър - чак на 30ти септември. Тия са по-важните според мен.
Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.
п.с. Ники, голямо мерси за Щитът предварително!
Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.
п.с. Ники, голямо мерси за Щитът предварително!
Давай Марфе. Цял сезон има за теглене, макар да е малко по-слаб от първите два. Но гледай, струва си. Особено финалът изкърти всичко в мен. Нямам търпение за новия сезон.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Аз имам частични, защото спрях да го гледам по собствено желание някъде след 5-6-та серия. Историята е интересна, но има много дразнещи персонажи, поне на мен ми бяха такива. Примерно 2-те хлапета на семейството, което взе Кайл. Твърде много време отделят на училищните отношения, които за американските училища са стереотип във филмите. Но пък има интрига относно същността на Кайл, защо е такъв какъвто е, защо го преследват и т.н. Тази сюжетна нишка е 1-ната, която си струва. Общо взето на мен не ми хареса, не бих го загледала пак, каквато и да е историята.Muad_Dib wrote: Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.
pulled out
Понеже ми се пригледа нещо игрално покрай купищата аниме, а постът на Муад_диб ме заинтригува, почнах "Тюдорите" и засега доста радва. Много съм съгласен за Сам Нийл и Джон Рис Майърс, особено за първия. И най-вече няма как да не се съглася с
Абе щом не съм почнал да се оплаквам колко е неточен исторически сериала, нито да търся такива грешки в него, значи си го бива, мсиля да си го догледам с кеф, поради щото е доволно зарибяващ.
Дето се вика, тази жена ако ще и да играе във филм на Уве Бол по сценарий на Робърт Станек пак може да се замисля дали да го гледам, така ме грабна. Преувеличавам, разбира се, но не с много.Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
Абе щом не съм почнал да се оплаквам колко е неточен исторически сериала, нито да търся такива грешки в него, значи си го бива, мсиля да си го догледам с кеф, поради щото е доволно зарибяващ.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Уф, свърши третия сезон на "РеГенезис" - определено под нивото на първите два, ама накрая така заплетоха сюжета, че първо влязоха в областта на научната фантастика, и както се вижда, ще има и четвърти сезон. Всъщност току-що прочетох, че вече са го одобрили, ама дано малко се усмирят, защото тръгна в една такава посока, която изобщо не съм сигурен, че харесвам.
- Spoiler: show
This signature is not yet rated
Аз пък догледах Heroes и съм нетърпелива за още, много интересно ми стана, ако и финалът да беше предвидим (поне аз бях сигурна, че така ще стане). Видях и на 4400 новия епизод и след Хироус, 4400 ми се струва голяма боза
. Изобщо не може да ми върне интереса. То и 3-тият сезон беше зле като цяло, дано този повдигне малко темпото.
Сега умувам между доглеждане на 2-ри сезон и съответно трети на Лост или Трева.
Сега умувам между доглеждане на 2-ри сезон и съответно трети на Лост или Трева.