Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Jun 14, 2007 2:57 pm

BaYa wrote:
Morgana wrote:Филмът е фантастичен като в основата му е идеята за паралелните вселени и евентуалните пътища м/у тях. Но е странно разказан и е странно заснет.
Въх!!! Това ме подсети за един сериал от края на 80-те който много ми харесваше. Не помня заглавието, но беше точно по идея за паралелни вселени или светове. И един от главните актьори беше Скот Пакула.
Не е ли този - http://www.imdb.com/title/tt0096684/ Гледал съм го навремето по германските телевизии, само дето не разбирах и бъкел немски :oops:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jun 14, 2007 3:08 pm

Мдааааааааааааа!
Тоя е!! Тоя е!!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 15, 2007 6:44 pm

Съжалявам за двата последователни поста, моля някой модератор да ми изтрие предния (дето е един ред, за това че Тюдорс свършвал).

Ами изгледах последния епизод на първи сезон на Тюдорите и съм изключително доволен, кртко ревю - по-надолу. Току-що видях, че втори сезон ЩЕ ИМА от април догодина и даже към убиствения каст се присъединява Питър О'Тул (ще играе папата).

Цялостно впечатление - хубав сериал, изключително бляскав, с перфектен каст, правен с много пари. Прекалено самоцелни секс-сцени и развлачено повествование за мен, в Рим някак си бяха по на място тия работи.

Плюсове:
+Джон Рис Майърс - просто МАЧКА това момче, родено е да е крал. Изблиците му на кралска ярост няма да ги забравя.
+Сам Нийл - един велик (за мен) актьор, който за съжаление хората свързват предимно с Джурасик Парк. Мисля, че в този сериал показа на какво е способен
+Костюмите - тука успяха да скрият топката дори на Рим (само по този пункт слава Богу;) ). Хенри ако не слага едно 50 различни дрехи само през първия сезон...
+Всичките дворцови политически и дипломатически интриги
+Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
+Начинът, по който Реформацията си пропука път напред в последния епизод

Минуси:
-Прекалееееееено дълъг развод, в 3-4 серии направо НИЩО друго не се случва
-Абсолютно излишни сюжетни линии на някакви осмостепенни герои като музиканта-бисексуален. И не, оказа се че няма никаква връзка с основната
-Натрапени секс-сцени, който на моменти ХИЧ не са на място
-Силен, но сравнен с един исторически сериал на ХБО за едни двама войници лекинко бледнее :wink:

Забравих да кажа, че последния епизод се гледа на един дъх.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 10:37 pm

The Shield 2 сезон свален :) 3ти ли остана са липса?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 19, 2007 12:45 pm

Почна се с летните сериали - 4400 стартира 4ти сезон миналия ден, Weeds тръгва пак на 13ти август, Декстър - чак на 30ти септември. Тия са по-важните според мен.

Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.

п.с. Ники, голямо мерси за Щитът предварително!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 12:54 pm

Мяу :). Аз отново се зарибих по Heroes, следват 19 епизод и останалите до 23. Много надъхващо сериалче и историята не те пуска, искаш да видиш какво ще стане по-нататък. Дотук най-скучната сюжетна линия е донякъде на Ники/Джесика, за сметка на това Сайлър/Питър е просто жестоко :).

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Jun 19, 2007 1:55 pm

Двамата японци рулират, особено Хиро :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 2:01 pm

Мда, любимци са ми. :P

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 19, 2007 2:42 pm

Таз вечер д-р Хаус по Нова свършва :( Ше издърпам квот има останало, няма ко да се прай :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Jun 19, 2007 6:24 pm

Давай Марфе. Цял сезон има за теглене, макар да е малко по-слаб от първите два. Но гледай, струва си. Особено финалът изкърти всичко в мен. Нямам търпение за новия сезон.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Jun 19, 2007 10:49 pm

Muad_Dib wrote: Kyle XY ми грабна интереса та сега го свалям от арената, и на него му почна втори сезон сега. Ако някой има впечатления - да драсне два реда.
Аз имам частични, защото спрях да го гледам по собствено желание някъде след 5-6-та серия. Историята е интересна, но има много дразнещи персонажи, поне на мен ми бяха такива. Примерно 2-те хлапета на семейството, което взе Кайл. Твърде много време отделят на училищните отношения, които за американските училища са стереотип във филмите. Но пък има интрига относно същността на Кайл, защо е такъв какъвто е, защо го преследват и т.н. Тази сюжетна нишка е 1-ната, която си струва. Общо взето на мен не ми хареса, не бих го загледала пак, каквато и да е историята.
pulled out

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jun 20, 2007 1:17 am

Понеже ми се пригледа нещо игрално покрай купищата аниме, а постът на Муад_диб ме заинтригува, почнах "Тюдорите" и засега доста радва. Много съм съгласен за Сам Нийл и Джон Рис Майърс, особено за първия. И най-вече няма как да не се съглася с
Изключително екстраординерната хубост на мацката, избрана да играе Ан Болейн
Дето се вика, тази жена ако ще и да играе във филм на Уве Бол по сценарий на Робърт Станек пак може да се замисля дали да го гледам, така ме грабна. Преувеличавам, разбира се, но не с много. :P

Абе щом не съм почнал да се оплаквам колко е неточен исторически сериала, нито да търся такива грешки в него, значи си го бива, мсиля да си го догледам с кеф, поради щото е доволно зарибяващ.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 20, 2007 9:32 am

Matrim wrote:...
Дето се вика, тази жена ако ще и да играе във филм на Уве Бол по сценарий на Робърт Станек пак може да се замисля дали да го гледам, така ме грабна. ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Как ти се побра на клавиатурата бе, Мат?! :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Jun 20, 2007 11:08 am

Уф, свърши третия сезон на "РеГенезис" - определено под нивото на първите два, ама накрая така заплетоха сюжета, че първо влязоха в областта на научната фантастика, и както се вижда, ще има и четвърти сезон. Всъщност току-що прочетох, че вече са го одобрили, ама дано малко се усмирят, защото тръгна в една такава посока, която изобщо не съм сигурен, че харесвам.
Spoiler: show
В крайна сметка се оказва, че Боб имал някакви особени гени, които позволяват на човек да долавя емоциите на хората, с които общува. В резултат на това, някакъв умопобъркан го убеждава да се присъедини към него, за да пренесат тази способност у всички и да прекратят насилието и неправдата по света. Както казаха, "следващото ниво в човешката еволюция"!
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 20, 2007 3:09 pm

Аз пък догледах Heroes и съм нетърпелива за още, много интересно ми стана, ако и финалът да беше предвидим (поне аз бях сигурна, че така ще стане). Видях и на 4400 новия епизод и след Хироус, 4400 ми се струва голяма боза :(. Изобщо не може да ми върне интереса. То и 3-тият сезон беше зле като цяло, дано този повдигне малко темпото.

Сега умувам между доглеждане на 2-ри сезон и съответно трети на Лост или Трева.