Реклами 2

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Mar 03, 2005 6:41 pm

И в мой, и в мой!!!!

Мега кефят как щракат с тестовете:)))) А Големият Черен Щъркел е ултрапич! С какъв сериозен тон нарежда... Обичам я тая реклама!
А първото, дет го казва Ленчето, според мене тряа да е:
"Ето, Вие трябва само да кликнете в/у линка и всичко ще бъде чудесно"; пък на второто и аз не отбирам всичко:
"Кликнете върху линка, ако желаете незабавна телевръзка" примерно?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Mar 03, 2005 7:32 pm

Като за непрофесионален симултантен превод си муцка :Р Между другото, има правописна грешка на второто изречение - "Cliquez sur le lien ci-dessus pour tеlеchargement immediat"(адски ненавиждам въпросителните, дето все изникват на мястото на ударенията, но това е една от несправедливостите, с които явно трябва да се примиря) би трябвало да бъде, а не в инфинитив. И освен това, Марфа, не е телевръзка, ми даунлоуд, но, както вече казах, това са бели кахъри :Р

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 03, 2005 11:56 pm

би трябвало да бъде, а не в инфинитив.
Ма разбира се, така е, прав си, аз това и исках да напиша :), грешка на пръстите :P :P :P. Да го погледнем от хубавата страна, дали с "r" или с "z" се чете по един и същи начин.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue May 29, 2007 11:24 am

Изравям тая тема от архива, за да изкажа най-искреното си възмущение. Първо, пожарът на бунта запламтя нейде около бюста ми, когато попаднах на рекламата на Airwaves, в която някакви очевидно ментално ощетени персони издават животински звуци, за да покажат колко ги кефела дъвката. Таман си мислех, че в много отношения рекламната индустрия вече копа по дъното на Марианската падина, попадам на някво нещо на Райфайзенбанк. Една... как да я опиша... добре де,
Spoiler: show
тъпа путка
започва спонтанно да се пляска по ушите и да вика "попопопопопопопопопопопо". Т'ва, щот, рийшли, ние не искаме да знаем какви са вашите доходи, за да ви отпуснем кредит. Въпросната попопокаща мъстия ме дебне от няколко дни и аз искам да принеса в жертва на Баст както нея, така и персоната, отговорна за създаването на тоя катаклизъм. Ако ги познавате, свържете ме с тях. С идеална цел! :evil:

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 29, 2007 11:29 am

С ръка на сърцето заявявам, че всички реклами за кредити на Райфайзен са ГРУБА ЛЪЖА и ти искат едва ли не смъртен акт на пра-пра-пра-дядо ти, за да отпуснат кредит от порядъка на месечната ти заплата!!!!!!!!!!
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue May 29, 2007 11:31 am

Омразата ми към това излъстено кокошкоподобно току-що се задълбочи след тези слова! :evil:

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 29, 2007 11:39 am

Бтв, мен едно време ме кефеше една реклама на застраховки (май пенсионни). На огромен билборд на Хемус пишеше нещо от рода на "Гоше, с дядо ти си взехме застраховките. Отиваме в Алпите да се учим да караме ски. Оставям ти тоя плакат, да ти напомня да поливаш цветята. Баба.". Най-якото беше, че в началото нямаше лого на съответната застрахователна компания и за около 3 секунди изглеждаше почти истински.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 29, 2007 11:40 am

Култови бяха, факт :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue May 29, 2007 11:47 am

Ама не ми разводнявайте праведния гняв де! Ко се кефите на реклама за застраховки, като можете да мразите гнъсни пачаври, рекламиращи Райфайзенбанк, а???

Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 29, 2007 11:49 am

Не знам, не съм ги засичала, затва и не ми идва отвътре да ги мразя... Ма както ми я описваш, предпочитам да не я засека...
I don't wanna die

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue May 29, 2007 12:02 pm

Е тъпа е рекламата, ама момичето що те дразни. Това и е работата, платили са и :). Не е като да не играе роля или да го прави за кеф.
Look at the darkness...
...around me.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 29, 2007 12:08 pm

Мисля, че като момиченцето се снима в идиотски роли, Марфа е напълно в правота си да се дразни на нея в комплект с изпълнението й.
I don't wanna die

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue May 29, 2007 12:17 pm

И Марфа тъй мисли! :twisted: А и тя не е момиченце, а мутирала кокошка, което допълнително утежнява вината й!

Уук.

Sm00th
Farmer

Post by Sm00th » Tue May 29, 2007 2:54 pm

Аз като уважаващ себе си псевдо-познавач на рекламния бизнес в България искам само да кажа:
Рекламата в България тепърва прави първите си истински крачки, майната им на всички които говорят за пет-шестанайсет години преход и т.н.
От 2-3 години се вижда истиска идейност и стил в рекламите...
Няма смисъл да се обсъждат глупавите Силиконови клипчета които се пускат чат-пат (винаги съм се чудел защо Билбордите с "Търкалящи лагери" непременно имат Полу гола Мацка на тях ама карай...)
БТК анправиха хит с "Любо и Супер Любо" кампанията, застрахователно дружество "Виктория" спечелиха международна награда с рекламата си....(сега не ми се търси линк)....
А и никой неможе да отрече, че "Пършевица...Пършевицааа" не го грабна малко или много (BTW и те отнесоха някакво признание на международната сцена)

Като заключение.....не плюите родните провали а се гордейте с родните успехи......

П.П. А рекламната кампания на "Бонукс Автомат" ;) с Мария ....еййй идва ми да си счупя телевизора когато тази разбирачка по всички въпроси излезе (и Рекламата не е БГ)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 29, 2007 3:07 pm

Ква е тая реклама на Пършевица?

Супер Любо става доста досаден бтв. Не знам отде го намериха, но трябва ли да го обличат в тия още повече подчертаващи ужасяващия му външен вид дрехи? Да не говорим, че така и не наложи масови лафове от сорта на "събрахме се", "ето го батко", "дай едно кило" и дори "Жоро е невинен".
This is it. Ground zero.