Реклами 2

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Marfa
Moderator

Реклами 2

Post by Marfa » Wed Jul 07, 2004 9:29 am

Нито помня къде беше темата, нито как точно се казваше, че да я търся, затова отварям тази тема, за да се възмутя публично от новата реклама на "Ариана". Как може такова нещо бе?! Някакво силиконово чудовище, най-долнокачествена брантия, очевидно търсена и за жалост намерена нейде из най-долнопробните бардаци се развява из телевизиите, заседнала в някакви творчески напъни, целящи да внушат на хората следното "Ако си мислите, че бирата е кофти погледнете мен и ще разберете, че не света има и далеч по-отвратителни неща!". Ама как може такова нещо бе, а???
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jul 07, 2004 10:04 am

Всъщност тая мацка мисля, че е бая известна и я подозирам във фолк. Рекламката не е особено дразнеща, но момченцето дето рита топката и после вика "Гоу? ГОУ? ГООООООООУ!" да бъде линчувано, после нарязано на малки парчена и поръсено с риган и кълцан овес, ако може.

Яка реклама е тая с монасите дето ритат футбол :)
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 07, 2004 10:08 am

Много си е дразнеща даже. Рекламата. Оная мъстия е архиотвратителна, то просто и за кьорав тип като тебе трябва да е очевидно, освен ако пак си бил без лещи :twisted:
А мене най-здразнещото рекламно хлапе е онова леке от Данон Йогурт. Даже се сетих на кого ми прилича - от "Песен за огън и лед" онова гнъсно лордче Робърт, сина на Лиза Арин - сестрата на Кат. Така го описва Мартин, че просто образът на данончето изплува триизмерно от страниците.

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jul 07, 2004 10:11 am

Е да не забравяме ПсихоГърл от Рама Маргарин, все пак...
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 07, 2004 10:17 am

О, нея не можем да я забравим, само се опитваме, но винаги се намират разни Моридини, които да ни върнат в жестоката реалност, припомняйки ни:Р

Уук.

Havelock Vetinari
Scholar

Post by Havelock Vetinari » Wed Jul 07, 2004 10:35 am

Рекламата е извънредно плоска, признавам. Неоспорим факт е обаче, че по това маце досега не съм видял човек (мъж) да не му текат лигите (в рекламата конкретно). Така че ефект има. Хареса ми мацето, проблем е, че Ариана не ми харесва...
Not the really high, creative loathsomeness of the great sinners but a sort of mass-produced darkness of the soul...
Танго

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jul 07, 2004 11:14 am

В рекламата конкретно могат да им текат лигите и при вида на размазана от валяк крастава жаба, което не значи, че реално това е приятна за окото гледка.

Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 07, 2004 11:40 am

Пък аз като не ползвам вече втора година телевизия, знаете ли колко ми е яко без къвто и да било досег с реклами? :)
And you can't dance with a devil on your back...

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Jul 07, 2004 12:52 pm

Same as Rol - не съм пускала собственоръчно телевизор от преди Коледа насам, а и тогава го пуснах, щот ми казаха за едно филмче за тигри по Animal planet :P
Рекламите на сапун!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Jul 07, 2004 1:14 pm

Роланд, Клио, големи злобари сте, наистина...Обаче пък аз лично се опитвам да гледам само Discovery, на! :Р Което не успя да ме спаси съвсем от българските реклами в редкия ми досег с националните канали, де. По мое мнение призивите за джихад на Ал Каида по Ал Джазира трябва да вървят на фона на рекламите на Bonux за по-силно внушение, а тайните служби могат да използват песент...пардон, 'шизофреничните халюцинации, претворени в поредица звуци от оживяла тенджера, подражаваща на котка-пушач със скъсана гласна струна', от рамомаргинозната реклама като начин за измъкване на информация от заловени в шпионаж. Също така залагам десет кинта, че дядото на многоуважаваната госпожица от рекламата на Ариана е бил петкрак шопар от вътрешността на страната, участвал в експерименти на препили с водка съветски учени. Или че и ако е имало по случайност някой човек със здрав стомах в тази страна, след пороя от реклами на хапчета против диария/газове/свити черва/менструални болки/stuff, вече го няма. А ако някой все пак намери по-плиткоумна реклама от "Когато бях малък, се чудех какво прави по цяла вечер дядо в бараката. Сега вече знам. Говорел си е по цяла вечер с Ракията За Цял Живот. Сега аз си говоря по цяла вечер с нея.", аз няма да я гледам. Страх ме е, не за друго.
Но нека всичко това не ви заблуждава! Аз много обичам рекламите :Р Даже рекламата на Амстел с монасите много си ме радва :)

anime^girl
Farmer

Post by anime^girl » Wed Jul 07, 2004 3:13 pm

Марфа направо ще ти благодаря,защото напоследък толкова гнусни реклами са се появили,че ми дойде в повече.Благодаря ти че отново отвори тази тема,за да можем на воля да плюем бг рекламите :twisted:
Та,за рекламите.Наистина 'мацката' от рекламата е фолк певица;някои може да са дочули слаба музика за фон(музика=виене).За нещастие знам че това е Мария,но това не е интересно.Интересно е как на тази Мария до сега не са и се пръснали джуките и циците.Той бармана затова не може да намери отварачката - шокиран е това чудовище пред него! :shock:
Друга реклама която ми е адски противна - тази с сапуна 'с 2 пъти повече глицерин' и малките двойни изродчета,които се хилят като олигофрени.Просто някой път ми иде да счупя тв-то заради такива реклами!!!Или на всички противното детенце от йогурта.Помните ли първата му реклама - 'тъгъдък,тъгъдък,тъгъдък,ииииииииио'. Направо полудявам :evil: :evil:!!!Или пък Орбит за деца без захар - горкият лъв,трябва да осъдят семейството за особено жестоко отношение към животните...
I'm only happy when it rains...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jul 07, 2004 3:34 pm

Хм, бутонът за смяна на канал нали знаете как се използва? Или пък този за изключване на звука? :P А най-добре въобще не гледайте родните телевизии, аз се опитвам да постигна това и със забележителен успех. Макар, че и саморекламата, която си правят постоянно по Disocovery и ко също дразни много.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Wed Jul 07, 2004 4:25 pm

И аз почти не гледам телевизия, но за съжаление не мога да избягам от рекламите. :evil:

Направо ме отвращават рекламите за колбаси, особено тези по трамваите. :shock: Чий болен мозък се е съгласил да ги лепят разните салами и кренвирши? :x
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jul 07, 2004 5:12 pm

Хех, вчера за първи път я видях тази реклама и момичето веднага ми заприлича на фолк-певачка. И някак тя докарва на рекламата по-евтино сексуално излъчване, отколкото успява дори сценарият, който е замислен като такъв.
А най-ужасното хлапе е детето от рекламата на не помня кой от "прави ги по-бели, но не ги къса" продуктите... едно момиченце, което по приумица на нечий болен мозък трябва да се ухили отвратително в края на рекламата, при което се забелязва, че напослевдък усилено е сменяло зъби.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Jul 07, 2004 6:40 pm

viewtopic.php?t=206
ма ениуей вече има нова тема за реклами:)
Иначе сега се сещам за ония анимационни слънчогледчета дето рекламират някакъв вид маргарин и се опитват да ни убедят, че вече нямаме нужда от сирене и месо:)
Ужас..
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..