Реклами 2
Moderator: Moridin
И в мой, и в мой!!!!
Мега кефят как щракат с тестовете:)))) А Големият Черен Щъркел е ултрапич! С какъв сериозен тон нарежда... Обичам я тая реклама!
А първото, дет го казва Ленчето, според мене тряа да е:
"Ето, Вие трябва само да кликнете в/у линка и всичко ще бъде чудесно"; пък на второто и аз не отбирам всичко:
"Кликнете върху линка, ако желаете незабавна телевръзка" примерно?
Мега кефят как щракат с тестовете:)))) А Големият Черен Щъркел е ултрапич! С какъв сериозен тон нарежда... Обичам я тая реклама!
А първото, дет го казва Ленчето, според мене тряа да е:
"Ето, Вие трябва само да кликнете в/у линка и всичко ще бъде чудесно"; пък на второто и аз не отбирам всичко:
"Кликнете върху линка, ако желаете незабавна телевръзка" примерно?
- Lubimetz13
- Mistborn
Като за непрофесионален симултантен превод си муцка :Р Между другото, има правописна грешка на второто изречение - "Cliquez sur le lien ci-dessus pour tеlеchargement immediat"(адски ненавиждам въпросителните, дето все изникват на мястото на ударенията, но това е една от несправедливостите, с които явно трябва да се примиря) би трябвало да бъде, а не в инфинитив. И освен това, Марфа, не е телевръзка, ми даунлоуд, но, както вече казах, това са бели кахъри :Р
Ма разбира се, така е, прав си, аз това и исках да напишаби трябвало да бъде, а не в инфинитив.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Изравям тая тема от архива, за да изкажа най-искреното си възмущение. Първо, пожарът на бунта запламтя нейде около бюста ми, когато попаднах на рекламата на Airwaves, в която някакви очевидно ментално ощетени персони издават животински звуци, за да покажат колко ги кефела дъвката. Таман си мислех, че в много отношения рекламната индустрия вече копа по дъното на Марианската падина, попадам на някво нещо на Райфайзенбанк. Една... как да я опиша... добре де, 
- Spoiler: show

Бтв, мен едно време ме кефеше една реклама на застраховки (май пенсионни). На огромен билборд на Хемус пишеше нещо от рода на "Гоше, с дядо ти си взехме застраховките. Отиваме в Алпите да се учим да караме ски. Оставям ти тоя плакат, да ти напомня да поливаш цветята. Баба.". Най-якото беше, че в началото нямаше лого на съответната застрахователна компания и за около 3 секунди изглеждаше почти истински.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Аз като уважаващ себе си псевдо-познавач на рекламния бизнес в България искам само да кажа:
Рекламата в България тепърва прави първите си истински крачки, майната им на всички които говорят за пет-шестанайсет години преход и т.н.
От 2-3 години се вижда истиска идейност и стил в рекламите...
Няма смисъл да се обсъждат глупавите Силиконови клипчета които се пускат чат-пат (винаги съм се чудел защо Билбордите с "Търкалящи лагери" непременно имат Полу гола Мацка на тях ама карай...)
БТК анправиха хит с "Любо и Супер Любо" кампанията, застрахователно дружество "Виктория" спечелиха международна награда с рекламата си....(сега не ми се търси линк)....
А и никой неможе да отрече, че "Пършевица...Пършевицааа" не го грабна малко или много (BTW и те отнесоха някакво признание на международната сцена)
Като заключение.....не плюите родните провали а се гордейте с родните успехи......
П.П. А рекламната кампания на "Бонукс Автомат"
с Мария ....еййй идва ми да си счупя телевизора когато тази разбирачка по всички въпроси излезе (и Рекламата не е БГ)
Рекламата в България тепърва прави първите си истински крачки, майната им на всички които говорят за пет-шестанайсет години преход и т.н.
От 2-3 години се вижда истиска идейност и стил в рекламите...
Няма смисъл да се обсъждат глупавите Силиконови клипчета които се пускат чат-пат (винаги съм се чудел защо Билбордите с "Търкалящи лагери" непременно имат Полу гола Мацка на тях ама карай...)
БТК анправиха хит с "Любо и Супер Любо" кампанията, застрахователно дружество "Виктория" спечелиха международна награда с рекламата си....(сега не ми се търси линк)....
А и никой неможе да отрече, че "Пършевица...Пършевицааа" не го грабна малко или много (BTW и те отнесоха някакво признание на международната сцена)
Като заключение.....не плюите родните провали а се гордейте с родните успехи......
П.П. А рекламната кампания на "Бонукс Автомат"

- Moridin
- Global Moderator
Ква е тая реклама на Пършевица?
Супер Любо става доста досаден бтв. Не знам отде го намериха, но трябва ли да го обличат в тия още повече подчертаващи ужасяващия му външен вид дрехи? Да не говорим, че така и не наложи масови лафове от сорта на "събрахме се", "ето го батко", "дай едно кило" и дори "Жоро е невинен".
Супер Любо става доста досаден бтв. Не знам отде го намериха, но трябва ли да го обличат в тия още повече подчертаващи ужасяващия му външен вид дрехи? Да не говорим, че така и не наложи масови лафове от сорта на "събрахме се", "ето го батко", "дай едно кило" и дори "Жоро е невинен".
This is it. Ground zero.