И най- вече стилът не е обикновен и атмосферата...
Абе всичко се развива по някакъв побъркан начин, който е същевременно много убедителен...
Историята само звучи обикновено....
Всъщност книгата съвсем не е обикновена

Или поне за мен не е....
Moderator: Moridin
И на мен ми хареса многоJen wrote:Случайно видях “Fragile Things” на Нийл Геймън в някаква сбутана летищна книжарница и понеже кратката форма напоследък ми изглежда на командно дишане, сигурно нямаше да си я купя ако не предстоеше двудневно транснационално размотаване. Щях много да сбъркам. При цялата...да речем еклектичност на събраните разкази, досега всички са страхотно удоволствие. А прочетох повече от половината.
Браво на майстора!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests