Аз си карам на Миранда от може би повече от година. Основният проблем е, че понякога големите клечки си променят протоколите, поради което понякога не можеш да се вържеш в съответния акаунт. Най-често се случва с ICQ и с AOL Messenger. Но все пак това е доволно рядко, така че не е чак толкова голям проблем. Колкото до плъгини, аз не съм си слагал, и нямам и намерение.
Най-голямото дойстойнство (за мен) на Миранда е, че има само това, което всъщност е нужно за чат клиент, и нищо повече. Аз например не искам да отварям мултимедия през подобни програмки, затова си има съответните плейъри. Или не искам да имам календар, всякакви напомняния и т.н. Изобщо Миранда се държи много добре и на по-слаби машини (какъвто е моят компютър в офиса), така че просто няма какво да се чудя.
Разбира се, по-ограничените функции може и да са минус за теб, но аз лично не вярвам в all-in-one software, така че за мен е важно да се поддържат по-популярните чат клиенти, което Миранда го прави. Ако искаш повече флинтифлюшки, Миранда не е твоят избор.
This signature is not yet rated