Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
-
- Commoner
- BaYa
- Forsaken
Morgana, когато имаш време се порови из нета на ООН, или просто го търси по име: процес Кимбърли!Morgana wrote: BaYa, thx за инфото, не знаех за този процес, беше интересно да науча нещо повече.

Ми и аз съм го гледала и също горещо го препоръчвам. Но филмът е на годинки вече. Тук го преведоха като Don Juan de Marco!Delegat wrote:Някой случайно да е гледал The Libertine? Преведен е като Развратникът, участват Джони Деп, Саманта Мортън, Джон Малкович и др. Вчера го гледах на двд, невероятен е. Интересното е, че дори не бях чувал за него, на кино въобще идвал ли е в БГ?
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Бъркаш много яко филмите, НЯМА как да ти го преведат така, защото http://www.imdb.com/title/tt0112883/ - Don Juan de MarcoBaYa wrote:Ми и аз съм го гледала и също горещо го препоръчвам. Но филмът е на годинки вече. Тук го преведоха като Don Juan de Marco!Delegat wrote:Някой случайно да е гледал The Libertine? Преведен е като Развратникът, участват Джони Деп, Саманта Мортън, Джон Малкович и др. Вчера го гледах на двд, невероятен е. Интересното е, че дори не бях чувал за него, на кино въобще идвал ли е в БГ?
Е съвсем различен от http://www.imdb.com/title/tt0375920/ - The Libertine, за който пита човека:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Мда, аз пък препоръчвам един филм със същото име, но по-оригинален и забавен: Le Libertin
http://www.imdb.com/title/tt0214878/
Пък и все пак филмът е френски, а те си знаят най-добре тези работи
http://www.imdb.com/title/tt0214878/
Пък и все пак филмът е френски, а те си знаят най-добре тези работи

This signature is not yet rated
Много го въртеха по кабеларките преди време. Le libertine - Безбожника. Изродски филм е, ма го имам на френски без събс ;( Фа диез
))
Don Juan de Marco - май го пуснаха под името "Новия Дон Жуан."?

Don Juan de Marco - май го пуснаха под името "Новия Дон Жуан."?
Last edited by Xellos on Tue Feb 13, 2007 12:20 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
мега е да
Иначе Le Libertine фала аз

Иначе Le Libertine фала аз

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Ми помня че Дон Жуан де Марко ме остави с някакво приказно, приятно чувство! Не бих казала че е чааак НАЙ-добрата роля на Дип (по което трябваше да усетя вчера че бъркам филмите), но ми хареса много.
Le Libertin също съм го гледала и беше нешо от рода дворцова интрига по време на енциклопедистите във Франция. Не си го спомням много добре, но като видях името на Дидро нещо ми се върна в тиквата!
А този за който питаше вчера Делегат-а, май не съм го гледала изобщо! Съжале за подвеждането!
Le Libertin също съм го гледала и беше нешо от рода дворцова интрига по време на енциклопедистите във Франция. Не си го спомням много добре, но като видях името на Дидро нещо ми се върна в тиквата!

А този за който питаше вчера Делегат-а, май не съм го гледала изобщо! Съжале за подвеждането!

Luxury is a matter of having options!!!
И Дон Жуан, и Le libertine, и Развратникът съм гледала, но по мои спомени оригиналното заглавие на последния беше Debauchee, със същото значение, само че още по-френска думата
Така де, де що с Джони има, се овършава
Двата "Развратника" са наистина твърде различни, като тоя френският е адски забавен и перверзен, преди години го въртяха по Диема най-вече, сред късните доби
А и все пак за Дидро разказва, направо исторически филмът
"Развратникът" с Джони Деп - Джони наистина играе прекрасно, както винаги, но филмът си беше много гаден, не ме остави с хубави усещания, не че това е била целта, разбира се..най-много ми харесаха сцените, в които Джони се обясняваше и говореше на публиката, особено финалната, гениални
За Дон Жуан нямам много хубави спомени, поради щото съм го гледала като твърде малка, за да го оценя подобаващо предполагам

Двата "Развратника" са наистина твърде различни, като тоя френският е адски забавен и перверзен, преди години го въртяха по Диема най-вече, сред късните доби

"Развратникът" с Джони Деп - Джони наистина играе прекрасно, както винаги, но филмът си беше много гаден, не ме остави с хубави усещания, не че това е била целта, разбира се..най-много ми харесаха сцените, в които Джони се обясняваше и говореше на публиката, особено финалната, гениални

За Дон Жуан нямам много хубави спомени, поради щото съм го гледала като твърде малка, за да го оценя подобаващо предполагам

shadow dance nikoga ne luje