Да не е Night Watch. Нощна стража дамек? ако се мярка един Антон Городецки примерно ;рBaYa wrote:Юпииииииий! Най-после гледах V from Vendetta и на мен много ми хареса!!Само дето изобщо не му видях фасона на Хуго из целия филм.
![]()
Ааа и също гледах един руски филм от около година или две. Името му трябва да е нещо от рода на Night Guardians (моите преводи от испански). Не е кой знае какво, но срявнявайки го с холивудските ми беше доста по заинтригуващ и интересен!
Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- lordsandro
- Merchant
- BaYa
- Forsaken
Ами, Кселчо, може и да е. За борбата между мрака и светлината и как стигат до решението че никой не може да бъде насилен, а трябва сам да избере. И също ги има и "Другите", и пр...Xellos wrote: Да не е Night Watch. Нощна стража дамек? ако се мярка един Антон Городецки примерно ;р
А вчера беше вечерта на ужасите в къщи - гледах The Descent (имайки предвид че не си падам много по жанра). Обикновенно като ме хаване големият бъз, се крия зад чаршафа

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е тва ше да е нема друго руско такова 
Направих си едно двд ся с няколко филмчета на Костурица (аризонска мечта, маците, ънъра) та ей тва последно гледах. Издирвам си и Before the rain.
Dom za vesanje
http://imdb.com/title/tt0097223/

Направих си едно двд ся с няколко филмчета на Костурица (аризонска мечта, маците, ънъра) та ей тва последно гледах. Издирвам си и Before the rain.
Dom za vesanje
http://imdb.com/title/tt0097223/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нека споделя и тук. Днес гледах 'Deja vu' (пардон за липсващите ударения) с Дензъл Уошингтън, филмът страшно много ми хареса. Много добре заснет и с добра актьорска игра, идеята също ми допадна. Препоръчвам
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
Elayne wrote:V for Vendetta, Юли.

Важното е че вече го глееедааах!!

Luxury is a matter of having options!!!
Наскоро гледах два по-любопитни филма - Man of the Year и Babel. Първият е на Бари Левинсън и е отново политическа сатира, след Wag the Dog, но за съжаление не е толкова добър. На кратко, разказва как един популярен комик решава да се кандидатира за президент на САЩ, и взема че спечелва изборите. Защо и как - това ще оставя да видите вие
Филмчето не е лошо, но както споменах по-горе, не е толкова добро колкото Wag the Dog. Все пак е свежо, а Робин Уилямс е в една от по-добрите си роли, въпреки че Лора Лини е леко дразнеща, но за сметка на това Кристофър Уолкън е железен, както обикновено 
Вторият филм е на Алехандро Гонзалес Иняриту, познат на вече от "21 грама". Филмът разказва паралелно няколко истории, развиващи се в Мароко, Мексико/САЩ и Япония, свързани по някакъв начин. В общи линии, обаче, филмът говори за проблемите в общуването (откъдето и препратките към Вавилонската кула). Филмът си личи, че е режисиран от Иняриту, актьорските изпълнения са добри, а историите изглеждат равнопоставени, въпреки че в епизода в Мароко главните герои се играят от Брад Пит и Кейт Бланшет. Само че кой знае защо, филмът не можа да ме разчувства толкова, колкото очаквах. Не знам, може би съм бил в особено настроение или нещо друго, но някак си чувствам как оставам настрана, сякаш не ме засяга изобщо. Филмът е хубав, спор няма, но според мен му липсват силните емоции от "21 грама", да кажем.

Вторият филм е на Алехандро Гонзалес Иняриту, познат на вече от "21 грама". Филмът разказва паралелно няколко истории, развиващи се в Мароко, Мексико/САЩ и Япония, свързани по някакъв начин. В общи линии, обаче, филмът говори за проблемите в общуването (откъдето и препратките към Вавилонската кула). Филмът си личи, че е режисиран от Иняриту, актьорските изпълнения са добри, а историите изглеждат равнопоставени, въпреки че в епизода в Мароко главните герои се играят от Брад Пит и Кейт Бланшет. Само че кой знае защо, филмът не можа да ме разчувства толкова, колкото очаквах. Не знам, може би съм бил в особено настроение или нещо друго, но някак си чувствам как оставам настрана, сякаш не ме засяга изобщо. Филмът е хубав, спор няма, но според мен му липсват силните емоции от "21 грама", да кажем.
This signature is not yet rated
- herairness
- Jaghut Tyrant
аз пък вчера гледах The Guardian
и даже ми хареса.историята не е лоша,спойката между Кевин Костнър и Аштън Къчър е добра, с доста хумор из филма, а спец ефектите, и да ги има, не се набиват на очи много.само края леко ме издразни понеже
и даже ми хареса.историята не е лоша,спойката между Кевин Костнър и Аштън Къчър е добра, с доста хумор из филма, а спец ефектите, и да ги има, не се набиват на очи много.само края леко ме издразни понеже
- Spoiler: show

Тамън си окомплектувах пакет филми "Балканско" та си организирах маратон ;р - (Черна котка, бял котарак) , (Циганско време), (Преди дъжда) и (Ъндърграунд). Филми и музика за душата
Опааааа 

Филмът наистина е страхотен, не мога да разбера, защо всеки на който го похваля ми се подхилква и ме подминава :/... чак пък толкоз да ми е crapy вкуса за филми...Morgana wrote:Гледах Déjà Vu и определено много ми хареса, но ако още в 1 филм започнат да ми обясняват с лист хартия как се сгъва пространството, ще им скъсам листа, омръзна ми вече от това клише.Музиката особено ме впечатли и как не като композитор е Хари Грегсън-Уилямс.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around