Да не е Night Watch. Нощна стража дамек? ако се мярка един Антон Городецки примерно ;рBaYa wrote:Юпииииииий! Най-после гледах V from Vendetta и на мен много ми хареса!!Само дето изобщо не му видях фасона на Хуго из целия филм.
![]()
Ааа и също гледах един руски филм от около година или две. Името му трябва да е нещо от рода на Night Guardians (моите преводи от испански). Не е кой знае какво, но срявнявайки го с холивудските ми беше доста по заинтригуващ и интересен!
Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- lordsandro
- Merchant
- BaYa
- Forsaken
Ами, Кселчо, може и да е. За борбата между мрака и светлината и как стигат до решението че никой не може да бъде насилен, а трябва сам да избере. И също ги има и "Другите", и пр...Xellos wrote: Да не е Night Watch. Нощна стража дамек? ако се мярка един Антон Городецки примерно ;р
А вчера беше вечерта на ужасите в къщи - гледах The Descent (имайки предвид че не си падам много по жанра). Обикновенно като ме хаване големият бъз, се крия зад чаршафа

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е тва ше да е нема друго руско такова 
Направих си едно двд ся с няколко филмчета на Костурица (аризонска мечта, маците, ънъра) та ей тва последно гледах. Издирвам си и Before the rain.
Dom za vesanje
http://imdb.com/title/tt0097223/

Направих си едно двд ся с няколко филмчета на Костурица (аризонска мечта, маците, ънъра) та ей тва последно гледах. Издирвам си и Before the rain.
Dom za vesanje
http://imdb.com/title/tt0097223/
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Нека споделя и тук. Днес гледах 'Deja vu' (пардон за липсващите ударения) с Дензъл Уошингтън, филмът страшно много ми хареса. Много добре заснет и с добра актьорска игра, идеята също ми допадна. Препоръчвам
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
Elayne wrote:V for Vendetta, Юли.

Важното е че вече го глееедааах!!

Luxury is a matter of having options!!!
Наскоро гледах два по-любопитни филма - Man of the Year и Babel. Първият е на Бари Левинсън и е отново политическа сатира, след Wag the Dog, но за съжаление не е толкова добър. На кратко, разказва как един популярен комик решава да се кандидатира за президент на САЩ, и взема че спечелва изборите. Защо и как - това ще оставя да видите вие
Филмчето не е лошо, но както споменах по-горе, не е толкова добро колкото Wag the Dog. Все пак е свежо, а Робин Уилямс е в една от по-добрите си роли, въпреки че Лора Лини е леко дразнеща, но за сметка на това Кристофър Уолкън е железен, както обикновено 
Вторият филм е на Алехандро Гонзалес Иняриту, познат на вече от "21 грама". Филмът разказва паралелно няколко истории, развиващи се в Мароко, Мексико/САЩ и Япония, свързани по някакъв начин. В общи линии, обаче, филмът говори за проблемите в общуването (откъдето и препратките към Вавилонската кула). Филмът си личи, че е режисиран от Иняриту, актьорските изпълнения са добри, а историите изглеждат равнопоставени, въпреки че в епизода в Мароко главните герои се играят от Брад Пит и Кейт Бланшет. Само че кой знае защо, филмът не можа да ме разчувства толкова, колкото очаквах. Не знам, може би съм бил в особено настроение или нещо друго, но някак си чувствам как оставам настрана, сякаш не ме засяга изобщо. Филмът е хубав, спор няма, но според мен му липсват силните емоции от "21 грама", да кажем.

Вторият филм е на Алехандро Гонзалес Иняриту, познат на вече от "21 грама". Филмът разказва паралелно няколко истории, развиващи се в Мароко, Мексико/САЩ и Япония, свързани по някакъв начин. В общи линии, обаче, филмът говори за проблемите в общуването (откъдето и препратките към Вавилонската кула). Филмът си личи, че е режисиран от Иняриту, актьорските изпълнения са добри, а историите изглеждат равнопоставени, въпреки че в епизода в Мароко главните герои се играят от Брад Пит и Кейт Бланшет. Само че кой знае защо, филмът не можа да ме разчувства толкова, колкото очаквах. Не знам, може би съм бил в особено настроение или нещо друго, но някак си чувствам как оставам настрана, сякаш не ме засяга изобщо. Филмът е хубав, спор няма, но според мен му липсват силните емоции от "21 грама", да кажем.
This signature is not yet rated
- herairness
- Jaghut Tyrant
аз пък вчера гледах The Guardian
и даже ми хареса.историята не е лоша,спойката между Кевин Костнър и Аштън Къчър е добра, с доста хумор из филма, а спец ефектите, и да ги има, не се набиват на очи много.само края леко ме издразни понеже
и даже ми хареса.историята не е лоша,спойката между Кевин Костнър и Аштън Къчър е добра, с доста хумор из филма, а спец ефектите, и да ги има, не се набиват на очи много.само края леко ме издразни понеже
- Spoiler: show

Тамън си окомплектувах пакет филми "Балканско" та си организирах маратон ;р - (Черна котка, бял котарак) , (Циганско време), (Преди дъжда) и (Ъндърграунд). Филми и музика за душата
Опааааа 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Филмът наистина е страхотен, не мога да разбера, защо всеки на който го похваля ми се подхилква и ме подминава :/... чак пък толкоз да ми е crapy вкуса за филми...Morgana wrote:Гледах Déjà Vu и определено много ми хареса, но ако още в 1 филм започнат да ми обясняват с лист хартия как се сгъва пространството, ще им скъсам листа, омръзна ми вече от това клише.Музиката особено ме впечатли и как не като композитор е Хари Грегсън-Уилямс.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around