Изневярата и какво мислите за нея?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Изневерявал/а ли си?

да
6
20%
не
8
27%
никога обичам приятеля/ката си
4
13%
що за въпрос
1
3%
кви са тея теми ве
4
13%
я се разкарай
7
23%

Total votes: 30

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Sep 27, 2006 10:42 pm

Щом това е твоята житейска философия :P

Аз пък предпочитам да мисля за себе си, като за нещо повече от животно, което, с извинение, само яде, сере и се ебе. Сигурно съм безнадежден романтик, знам ли :lol:
Gone for good

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Sep 27, 2006 10:44 pm

Добре де - а защо стабилната да изключва секса извън връзката? Особено ако и двамата нямат нищо против. В човешкото тяло няма ген за моногамност.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 27, 2006 11:24 pm

Принципно стабилната връзка е връзка между двама. И сексът извън нея не става, защото в повечето случаи все един от двамата има нещо против. В смисъл, ако и двамата ви кефи и се обичате въпреки това, чудесно. Обаче обикновено поне единия човек е решил, че онзи до него му стига. И не си струва да го прави с други, защото те просто могат да му дадат много по-малко. И е доста сечено, ако другия е на обратното мнение.
Ихо, с Роланд нещо не се рабирате, защото действително говорите за едно и също. Това не е неговата житейска философия, просто го споменава като пример какво да се прави, когато сексът е на първо място.
Last edited by Morwen on Thu Sep 28, 2006 9:51 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Sep 28, 2006 8:36 am

Моето момче е на повече от 7000 километра от мен. Виждам го веднъж на 8 месеца. Няма какво да се лъжем - 8 месеца без секс за един мъж са ужасно много. За мен - не чак толкова, ама пак не ми е лесно :)
Между другото, досега не сме си кръшкали. Ако го направя - ще му кажа, още преди да съм свършила работата. Помолила съм го и той да ми каже, ако го направи. Щото най-унизителната и нараняваща част на истинската изневяра е лъжата. Не че ще ми е лесно да знам, че в тоя момент той прегръща, гали и целува някаква, по начина, по който го прави с мен. Или че й приказва същите думи. Мъжете можели да правят разлика между секс и любов, но все пак винаги ще го има и това "Ами ако се влюби?". И все пак, ако не ме излъже, ще се постарая да го преживея и да проявя разбиране. Не че великите физиологични нужди са толкова трудни за потискане всъщност, но наистина жертването им заради другия може да помрачи любовта.Пък ако ми стане твърде непоносимо - винаги мога да хвана гората :)
Но най-добре ще е ако не се стига до там.

ПП. Това, което казах, между другото е out of question, когато двамата души имат свободен достъп един до друг. Тогава да идеш да чукаш някой страничен екзмпляр само заради секса е просто скодоумно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 28, 2006 9:46 am

Бе докат не му дойде до главата на човек мое си развиваме теории до безкрайност. "Тва ше направа, онова ше направа" - то ако така ставаше да сме изчезнал вид :twisted:. Са отсрещния трябва да се уважава винаги дори и да няма яко пецкане. 8-) . Кат се сметне че нещата не вървят... ми нема нужда да се напъва и пази връзка извън рамките на разумното. Ма де ти разум тука...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Belphegor
Farmer

Post by Belphegor » Wed Oct 04, 2006 8:35 pm

@HdlL - Някой ден ще разбереш...