Изневярата и какво мислите за нея?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Изневерявал/а ли си?

да
6
20%
не
8
27%
никога обичам приятеля/ката си
4
13%
що за въпрос
1
3%
кви са тея теми ве
4
13%
я се разкарай
7
23%

Total votes: 30

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Sep 27, 2006 10:42 pm

Щом това е твоята житейска философия :P

Аз пък предпочитам да мисля за себе си, като за нещо повече от животно, което, с извинение, само яде, сере и се ебе. Сигурно съм безнадежден романтик, знам ли :lol:
Gone for good

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Sep 27, 2006 10:44 pm

Добре де - а защо стабилната да изключва секса извън връзката? Особено ако и двамата нямат нищо против. В човешкото тяло няма ген за моногамност.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 27, 2006 11:24 pm

Принципно стабилната връзка е връзка между двама. И сексът извън нея не става, защото в повечето случаи все един от двамата има нещо против. В смисъл, ако и двамата ви кефи и се обичате въпреки това, чудесно. Обаче обикновено поне единия човек е решил, че онзи до него му стига. И не си струва да го прави с други, защото те просто могат да му дадат много по-малко. И е доста сечено, ако другия е на обратното мнение.
Ихо, с Роланд нещо не се рабирате, защото действително говорите за едно и също. Това не е неговата житейска философия, просто го споменава като пример какво да се прави, когато сексът е на първо място.
Last edited by Morwen on Thu Sep 28, 2006 9:51 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Sep 28, 2006 8:36 am

Моето момче е на повече от 7000 километра от мен. Виждам го веднъж на 8 месеца. Няма какво да се лъжем - 8 месеца без секс за един мъж са ужасно много. За мен - не чак толкова, ама пак не ми е лесно :)
Между другото, досега не сме си кръшкали. Ако го направя - ще му кажа, още преди да съм свършила работата. Помолила съм го и той да ми каже, ако го направи. Щото най-унизителната и нараняваща част на истинската изневяра е лъжата. Не че ще ми е лесно да знам, че в тоя момент той прегръща, гали и целува някаква, по начина, по който го прави с мен. Или че й приказва същите думи. Мъжете можели да правят разлика между секс и любов, но все пак винаги ще го има и това "Ами ако се влюби?". И все пак, ако не ме излъже, ще се постарая да го преживея и да проявя разбиране. Не че великите физиологични нужди са толкова трудни за потискане всъщност, но наистина жертването им заради другия може да помрачи любовта.Пък ако ми стане твърде непоносимо - винаги мога да хвана гората :)
Но най-добре ще е ако не се стига до там.

ПП. Това, което казах, между другото е out of question, когато двамата души имат свободен достъп един до друг. Тогава да идеш да чукаш някой страничен екзмпляр само заради секса е просто скодоумно.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 28, 2006 9:46 am

Бе докат не му дойде до главата на човек мое си развиваме теории до безкрайност. "Тва ше направа, онова ше направа" - то ако така ставаше да сме изчезнал вид :twisted:. Са отсрещния трябва да се уважава винаги дори и да няма яко пецкане. 8-) . Кат се сметне че нещата не вървят... ми нема нужда да се напъва и пази връзка извън рамките на разумното. Ма де ти разум тука...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Belphegor
Farmer

Post by Belphegor » Wed Oct 04, 2006 8:35 pm

@HdlL - Някой ден ще разбереш...