Изневярата и какво мислите за нея?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Изневерявал/а ли си?

да
6
20%
не
8
27%
никога обичам приятеля/ката си
4
13%
що за въпрос
1
3%
кви са тея теми ве
4
13%
я се разкарай
7
23%

Total votes: 30

Муки
Smallfolk

Изневярата и какво мислите за нея?

Post by Муки » Fri Sep 22, 2006 8:11 pm

Знам че не е много за тоя форум тая тема ама са ми интересни мненията Ви.
Та на въпроса какво мислите за изневярата и бихте ли простили ако има такава?

Моето мнение по късно..... :roll:
много истини тук : http://www.geocities.com/protopop_1999/tlb.html

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 22, 2006 8:22 pm

Мня, а за прощаването - вероятно не. Ще ми се да мисля, че бихме могли да си поставим някакви допустими граници на "еми случи се" ситуации, обаче познавайки се, май собственическото ми чувство е твърде силно. А на мен просто не би ми минало през ума :)
And you can't dance with a devil on your back...

Муки
Smallfolk

Post by Муки » Fri Sep 22, 2006 8:27 pm

абе така е ама след една дълга връзка 2-3 години тръпката леко си е позаминала , пък ти си се привързал към този човек обичаш го и като ти дойде на главата прощаваш ако обичаш истински човека , не може да си отделил за него 3 години примерно и после заради едната изневяра да го махнеш от живота си...
много истини тук : http://www.geocities.com/protopop_1999/tlb.html

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Sep 22, 2006 8:36 pm

Това е един от онези въпроси като "какво мислите за плодовете", нали. Случаи разни, зависи. В някои случаи бих простила, в други младежът ще си ходи с белезите от нокти известно време. Принципно не бих изневерила, но и не бих се зарекла в това. И как дефинираш изневяра - да обичаш друг, да целунеш друг, да спиш с друг?
И, не вероятно не можеш да отпишеш някой просто така, но пък ако тръпката си е заминала, натрупали са се някакви противоречия и за капак другият ти изневерява, то няма да е само заради нея, нали? Просто тя ще е капката(или потопът, все тая), преляла чашата.
Всъщност май е точно това. Ако споменатата изневяра е единственото сбъркано в оношенията ви - майната й, вие се обичате. Обаче ако имате и други проблеми или ако изневярата им се отразява, вече стават твърде много причини да скъсате.
Last edited by Morwen on Fri Sep 22, 2006 8:49 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Sep 22, 2006 8:47 pm

Амиии, тука не става въпрос само за привързаност. Има и едно довери в другия което, даже и да можеш да подминеш една изневяря, се изветрява така някък си.

Лично съм имала малко, но дълги връзки: омъжена 4 год., почти 10 години вторият път, и в момента от година и нещо живея с най-прекрасният човек който съм срещала до сега. И лично аз не бих могла да гледам в очите човек който в същият момент лъжа по такъв начин. Доста е помпозно, но за мен е въпрос на чест да си удържа думата. Па ако ми мине, достатъчно е да скъсам преди да се навра в чуждо легло. И понеже изхождам от себе си - и очаквам същото. Много трудно бих приела изневара, не от гордост а от липсата на вяра в тоя човек, в това което ми казва, обяснява и пр.

В една от моите връзки, след 10те години открих че той си е пърхал когато му е скимвало и, как да ти кажа ... В случая, ме олесни да си го изтрия от паметта защото аз бях много, ама много влюбена. Но все още понякога ми се връща едно такова чувство като на полу срам че толкова много му вярвах и го бранех от всичките ми приятели/ки, които с недомлъвки опитваха да ми разкрият истината. Тяхната грешка беше че никога не ме поставиха директно пред факта, ами от мерак да не ме наскърбят само мънкаха лекичко! :twisted:

Таа така, но най-важното е че всеки решава до къде търпи.

:roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Sep 22, 2006 8:56 pm

Мисля, че такива въпроси е по-добре човек да ги обсъжда с личния си сексолог. Иначе и акнето е неприятно, но с възрастта отшумява :wink:

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Fri Sep 22, 2006 9:42 pm

Муки, какви са тези сериозности? Тежки изневери, измачкани ревери... пфу! Я ходете се перете с вашите драми...

Да предам страната, идеалите или близките си, да изневеря на принципите си - не, това не бих си простил. Това са изневерите, от които ме е страх. Иначе верно се посъветвай с човек, който изкарва пари от даване на съвети, и не си тормози главицата...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 22, 2006 11:36 pm

Никога няма да предам и унижа така човека, когото обичам, въпрос на чест и принципи е.
Last edited by Elayne on Fri Sep 29, 2006 1:51 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Crystal
E'lir

Post by Crystal » Fri Sep 22, 2006 11:57 pm

Случая ми е малко като този на BaYa и мен малко ме мотаха в продължение на 4 години и чак след това разбрах точно какви ги е вършило "ангелчето", обаче въпреки това аз лично не бих изневерила дори и на въпросния човек при положение, че бях разбрала по-рано за подвизите му, просто при мен е въпрос на приниципи. За мой късмет сега съм със страхотен човек и мисълта някога да му изневеря е на милиони светлинни години от главата ми

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 23, 2006 11:06 am

Дам, най-малкото е супер унизително за отсрещния и зверски удар по егото му. Не виждам как точно бих оправдал подобно нещо към мен. Не е до способността да прощаваш, а до самоуважение...
And you can't dance with a devil on your back...

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Sep 23, 2006 3:17 pm

ами аз съм изневерявала досега,ама после се оказа,че ние всъщност не сме се обичали ами сме задоволявали нечия потребност,та затова съм кривнала.обаче ето сега,обичам си истински приятеля и изобщо не ми минава през акъла за изневяра,не са ми интересни чуждите мъже,за мен моят Е МЪЖЪТ с главно М и такова нещо не бих му причинила
Image

BaYa
Forsaken

:))

Post by BaYa » Tue Sep 26, 2006 8:11 pm

Crystal wrote:Случая ми е малко като този на BaYa и мен малко ме мотаха в продължение на 4 години и чак след това разбрах точно какви ги е вършило "ангелчето", обаче въпреки това аз лично не бих изневерила дори и на въпросния човек при положение, че бях разбрала по-рано за подвизите му, просто при мен е въпрос на приниципи. За мой късмет сега съм със страхотен човек и мисълта някога да му изневеря е на милиони светлинни години от главата ми
Напълно съгласна с теб. Аз само щех по-рано да го разкарам. Но не приемам измамите. Искам да живея на равни (и истински) начала!!

:mrgreen:

Roland, поне моето самоуважение не зависи от колко мие бил изтънчен усета (към хората) в даден момент. Абсолютно невъзможно е да позволя да ме унижи човек без уважение към останалите. Изобщо не се смятам за виновна или засрамена от чуждите изневяри! Испанците имат един лаф на коите ме научиха когато бях на около 20 години и го прилагам много, много често включитекно и като терапия:
No hay mayor desprecio que no hacer aprecio!, и значи нещо от рода на Няма по голямо унижение от това да не направиш уважение (да обърнеш внимание демек).
Обожавам го (редовно повтаряне особенно в трудни моменти)!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Tue Sep 26, 2006 8:57 pm

Ми какво да кажа - изневярата е едно от малкото неща, които не бих простил на любимия човек.

П.С. Ауе, кви са тез теми тука бре?
Gone for good

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Sep 26, 2006 9:27 pm

Хмммм - не мога да не забележа колко хора от форума разглеждат изневярата от гледна точка на половинката да им я причини на тях, или те да изневерят. А все пак принципно е адски забавно да си свободен и да се виждаш с някоя мацка която е решила да изневерява в момента :) А тъй като в село Люлин верността е много широко понятие - от 2ри до 10ти микрорайон по-точно, има екшън за който го търси.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Tue Sep 26, 2006 9:32 pm

The Dragon wrote:Хмммм - не мога да не забележа колко хора от форума разглеждат изневярата от гледна точка на половинката да им я причини на тях, или те да изневерят.
Ми кажи ти как да го разглеждаме този въпрос :wink:
Gone for good