И не, няма да станем 51-вият щат, т'ва е популизъм, да ме прощава Мор.
Ърм, е аз нямах предвид, че влизането в НАТО има нещо общо с това, ми просто дотам ше стигнат нещата, кво да праим, в смисъл Буш само дето не го е казал с тия думи.
Да, армиите не могат да спрат тероризма, но са в състояние да му спират кранчето. С какви пари ще си финансираш акциите, когато страната, която те спонсорира почти официално, е окупирана от Злия Капиталист?
Е, дивотии, извинявай. Хубу, организацията леко ше поспадне, ама малки атентати всеки ден (Ирак в момента) са нещо по-хубаво от големите грубости ала 11ти ли? И некои терористи арабите ги спонсорират, други американците, в крайна сметка, трети руснаците, етц. Изобщо, армии, не армии...
В смисъл, Русия примерно ми е далеч по-изконно и ужасяващо зло
Ма не, никой не е изконно и ужасяващо зло (Русия инклудед). То срещу изконните и ужасяващи злини е мноу лесно човек да се обедини, ама на... Не, и в крайна сметка Русия не е показала никакви претенции за завладяването на света. Вярно, тихата вода най-дълбока, пък и бат Путин в последно време много зе да се увлича в едновластието, ама аз като промито мозъче повече не вярвам на американците.
[Нещо за постиженията на американците и техните военни, и двойните стандарт]
Е това, че постиженията им са прекрасни, с какво прави тях прекрасни? Нещо не виждам къде е тука двойният стандарт. По-скоро ми се вижда лицемерно и глупаво да се гнусим от нещо, само защото идва от лошо място, вместо да го оценяваме само по себе си. Интернет е факт и се използва за цивилни цели. Това го прави само по себе си нещо хубаво. Фактът, че разработката му е започната от военни, няма нищо общо - нито оправдава с нещо военните, нито прави него по-лош. Имаме още и страничният ефект, че технологиите се разработват главно от военните - еми какво, и на това ли трябва да се радваме и да ги славим? Те парите са си пари, можеха да ги дават и за разработки, без да минават през военните централи.
This is it. Ground zero.