Гледано напоследък
Moderator: Moridin
ахаа, изгледах го, не е лошо никак да
анимето излезна ли целото? или и то ше е вечно...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
FLCL-аз ли съм глупава или то???за сефте ми се случва да гледам аниме с превъртане и сам в шок.всякакви мнения са добре дошли 

Last edited by herairness on Mon Apr 03, 2006 7:38 pm, edited 1 time in total.
Амиии, и аз го изгледах току-що ...бррр, имаше някои неща дето ме издразниха, но като ги оставим настрана тях, филмчето си беше хубаво и се нарежда веднага след Азуми в списъка ми ^_^Xellos wrote:точим ся Shinobi http://imdb.com/title/tt0475723/ да видим. live-е де, ма стаа за тука ;р
Shinobi centers on the drama resulting from the war between two ninja clans in the early part of the Tokugawa era...
пп. Но най-приятно ме изненада ендинг песничката. Направо уцелиха десетката с нея - още когато я чух миналата година и ми стана една от all time favourites, а тя да е била писана за тоя филм

Ayumi Hamasaki forever !! ^^
Трее фърла още едно оче и на Basiliska аз. Ама първо Paranoia agent.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Да споделя - изгледах сезон и половина Rozen Maiden, т.е. 12 + 6 епизода от ~ traumend ~. Анимето влиза под кожата. Историята е интересна и увлича. В някои отношения ми напомня за Пинокио, само че тук си имаме няколко, а не една, кукли, които са нещо много по-специално от просто дървени фигури. Всички имат ярко изразена индивидуалност и са коя от коя по-забавна и красива. Както каза Мат - трудно е да си избереш любимка. Факт, много е трудно.
По отношение на дизайна героите (куклите специално) са доста изпипани. Прически, аксесоари за коса, рокли, обувки, цветове... Наистина са впечатляващи

Личните ми пристрастия са към Шинку (русокоската на картинката по-горе) - истинска малка аристократка, която има сладкия навик да командори всичко живо наоколо, удава й се много добре. Гласът й ме впечатли доста, много женствен и мек, който все пак си тежи на мястото, ако мога да се изразя така. Проверих, сеюто, което озвучава няма кой знае какви големи и впечатляващи роли, поне не и такива, които съм гледала/чувала.
Трябва да се отбележи добрата комбинация между комедия, която наистина попилява от смях и драма - съвсем истинска и трогваща. Включвайки и страхотната музика, тези 18 епизода, които дотук изгледах, се оказаха безкрайно приятни.
*Хлип, хлип* докато си сваля останалите ще стане утре

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не се оплаквай прекалено, аз като изгледах първия сезон, вторият беше още по средата. Само да измисля на кой бог и почвам да се моля за трети сезон.
P.S. Suigintou rocks.
P.S. Suigintou rocks.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Дизайнът й е най-впечатляващ, обаче е далеч зад аристократичността на Шинку и сцените на Суйсесеки.
А за трети сезон, сигурно бая народ се надява и се моли, то поне мангата да я превеждаха редовно, а то... От това, което прочетох в първия том дори не се появява още Хинаичиго
.
P.S. Как очакваш да не се оплаквам като тегля с 3К, а имам едва 4 епизода да изгледам, за да приключа най-после
.
А за трети сезон, сигурно бая народ се надява и се моли, то поне мангата да я превеждаха редовно, а то... От това, което прочетох в първия том дори не се появява още Хинаичиго

P.S. Как очакваш да не се оплаквам като тегля с 3К, а имам едва 4 епизода да изгледам, за да приключа най-после

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Има аристократична злоба и пренебрежение към околните, ако питаш мен. И изобщо със Шинку са като двете страни на една монета, и двете са невероятно стилни и решителни (ако се съюзят сигурно като нищо ще завладеят света
), така че не мога да си избера любимка. Шинку има много повече екранно време, но Суигинтоу има страхотен глас.
Но това да ни е проблемът, в толкова други анимета няма и един герой, който дори да се доближи до гореспоменатите, да се караме кой е по-по-най от тях е леко дребнаво и малко безсмислено.

Но това да ни е проблемът, в толкова други анимета няма и един герой, който дори да се доближи до гореспоменатите, да се караме кой е по-по-най от тях е леко дребнаво и малко безсмислено.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
бля,3-ти сезон 100% ще има,въпрос на време е.
от това,което дочувам,двата сезона са пожънали някъв нечуван успех в япония(ха,защо ли..),а края на 2-ри сезон си остана точно толквоа отворен,колкото и този на 1-ви.
да е жива и здрава мангака-та и да продължава да си драска комиксчето ,ако си върши работата както трябва(разбирай:ако не се осере,както обикновенно става) ще си получим 3-ти сезон
от това,което дочувам,двата сезона са пожънали някъв нечуван успех в япония(ха,защо ли..),а края на 2-ри сезон си остана точно толквоа отворен,колкото и този на 1-ви.

да е жива и здрава мангака-та и да продължава да си драска комиксчето ,ако си върши работата както трябва(разбирай:ако не се осере,както обикновенно става) ще си получим 3-ти сезон

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- JaimeLannister
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ха, не знам докъде си я докарал, но просто бъди подготвен, че става и по-злеJaimeLannister wrote:Аз изгледах Gundam seed и сега почнах Destiny. Seed много ме изкефи, ама destiny нещо ме дразни за момента... Имам чувствто, че е старата песен на нов глас...

Аз съм гледала само Gundam SEED/Destiny и Gundam Wing, но и двата ми харесаха, (с особено мнение за Destiny) но пак съм си фенка и на двата, така че мога да ги препоръчам. Според мен те са добри за начално запознаване с Гъндамите като цяло. Опитай ги.herairness wrote:аз пък гледах Мобил Сюит 08 и ми се видя леко скучен (моля не ме биите).ще видим как са другите Гундами
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- JaimeLannister
- Forsaken