Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 31, 2006 10:54 pm

ахаа, изгледах го, не е лошо никак да ;) анимето излезна ли целото? или и то ше е вечно...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Apr 03, 2006 3:17 pm

FLCL-аз ли съм глупава или то???за сефте ми се случва да гледам аниме с превъртане и сам в шок.всякакви мнения са добре дошли :?
Last edited by herairness on Mon Apr 03, 2006 7:38 pm, edited 1 time in total.
Image

Aerith
E'lir

Post by Aerith » Mon Apr 03, 2006 7:21 pm

Xellos wrote:точим ся Shinobi http://imdb.com/title/tt0475723/ да видим. live-е де, ма стаа за тука ;р
Shinobi centers on the drama resulting from the war between two ninja clans in the early part of the Tokugawa era...
Амиии, и аз го изгледах току-що ...бррр, имаше някои неща дето ме издразниха, но като ги оставим настрана тях, филмчето си беше хубаво и се нарежда веднага след Азуми в списъка ми ^_^

пп. Но най-приятно ме изненада ендинг песничката. Направо уцелиха десетката с нея - още когато я чух миналата година и ми стана една от all time favourites, а тя да е била писана за тоя филм :roll:

Ayumi Hamasaki forever !! ^^

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 03, 2006 8:38 pm

Трее фърла още едно оче и на Basiliska аз. Ама първо Paranoia agent.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 04, 2006 7:57 pm

Image

Да споделя - изгледах сезон и половина Rozen Maiden, т.е. 12 + 6 епизода от ~ traumend ~. Анимето влиза под кожата. Историята е интересна и увлича. В някои отношения ми напомня за Пинокио, само че тук си имаме няколко, а не една, кукли, които са нещо много по-специално от просто дървени фигури. Всички имат ярко изразена индивидуалност и са коя от коя по-забавна и красива. Както каза Мат - трудно е да си избереш любимка. Факт, много е трудно.

По отношение на дизайна героите (куклите специално) са доста изпипани. Прически, аксесоари за коса, рокли, обувки, цветове... Наистина са впечатляващи :).

Личните ми пристрастия са към Шинку (русокоската на картинката по-горе) - истинска малка аристократка, която има сладкия навик да командори всичко живо наоколо, удава й се много добре. Гласът й ме впечатли доста, много женствен и мек, който все пак си тежи на мястото, ако мога да се изразя така. Проверих, сеюто, което озвучава няма кой знае какви големи и впечатляващи роли, поне не и такива, които съм гледала/чувала.

Трябва да се отбележи добрата комбинация между комедия, която наистина попилява от смях и драма - съвсем истинска и трогваща. Включвайки и страхотната музика, тези 18 епизода, които дотук изгледах, се оказаха безкрайно приятни.

*Хлип, хлип* докато си сваля останалите ще стане утре :(...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Apr 05, 2006 6:42 pm

Не се оплаквай прекалено, аз като изгледах първия сезон, вторият беше още по средата. Само да измисля на кой бог и почвам да се моля за трети сезон.

P.S. Suigintou rocks. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 05, 2006 7:35 pm

Дизайнът й е най-впечатляващ, обаче е далеч зад аристократичността на Шинку и сцените на Суйсесеки.

А за трети сезон, сигурно бая народ се надява и се моли, то поне мангата да я превеждаха редовно, а то... От това, което прочетох в първия том дори не се появява още Хинаичиго :evil:.

P.S. Как очакваш да не се оплаквам като тегля с 3К, а имам едва 4 епизода да изгледам, за да приключа най-после :evil:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Apr 05, 2006 8:10 pm

Има аристократична злоба и пренебрежение към околните, ако питаш мен. И изобщо със Шинку са като двете страни на една монета, и двете са невероятно стилни и решителни (ако се съюзят сигурно като нищо ще завладеят света :)), така че не мога да си избера любимка. Шинку има много повече екранно време, но Суигинтоу има страхотен глас.
Но това да ни е проблемът, в толкова други анимета няма и един герой, който дори да се доближи до гореспоменатите, да се караме кой е по-по-най от тях е леко дребнаво и малко безсмислено. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Sun Apr 09, 2006 3:52 am

бля,3-ти сезон 100% ще има,въпрос на време е.
от това,което дочувам,двата сезона са пожънали някъв нечуван успех в япония(ха,защо ли..),а края на 2-ри сезон си остана точно толквоа отворен,колкото и този на 1-ви. :)
да е жива и здрава мангака-та и да продължава да си драска комиксчето ,ако си върши работата както трябва(разбирай:ако не се осере,както обикновенно става) ще си получим 3-ти сезон :)
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 11, 2006 10:00 am

А пък мен много ме зарибиха. Ама много. Изгледах няколко Fumoffu-та и сега ходя като гламава. Седнала съм да ги тегля, но с моя меганет дето го имам, я го изтегля цялото до края на месеца, я не. Леле, много изтрещях с това нещо! :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Apr 11, 2006 10:26 am

Аз изгледах Gundam seed и сега почнах Destiny. Seed много ме изкефи, ама destiny нещо ме дразни за момента... Имам чувствто, че е старата песен на нов глас...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 11, 2006 10:29 am

аз пък гледах Мобил Сюит 08 и ми се видя леко скучен (моля не ме биите).ще видим как са другите Гундами
Image

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Apr 11, 2006 3:10 pm

JaimeLannister wrote:Аз изгледах Gundam seed и сега почнах Destiny. Seed много ме изкефи, ама destiny нещо ме дразни за момента... Имам чувствто, че е старата песен на нов глас...
Ха, не знам докъде си я докарал, но просто бъди подготвен, че става и по-зле :) Но пак си радва, ако не се замисляш особено, а и разбира се има страхотна музика.
herairness wrote:аз пък гледах Мобил Сюит 08 и ми се видя леко скучен (моля не ме биите).ще видим как са другите Гундами
Аз съм гледала само Gundam SEED/Destiny и Gundam Wing, но и двата ми харесаха, (с особено мнение за Destiny) но пак съм си фенка и на двата, така че мога да ги препоръчам. Според мен те са добри за начално запознаване с Гъндамите като цяло. Опитай ги.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Apr 11, 2006 8:20 pm

Еми днес го докарах до седми епизод сийда и...
Много е зарибяващо, музиката е страхотна, красиво е...
Обаче...
Обаче наистина започва да омръзва.
Да не се обиди някой върл фен, ама започва да звучи като "Изабела е бременна"... :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 11, 2006 8:37 pm

:lol: Гледай, гледай. Аз съм върл и доживотен 'фен' на Стелар. Като стигнеш 34 епизод, ако дотогава не си бил, сто на сто ще станеш 'фен' и на Шин.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around